קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 50 דק.
מנות10
ציון בריאות20
מגזין

צ'ימיצ' נגות עגולות מובילות

צ'ימיצ' נגות עגולות מובילות
צ'ימיצ' נגות עגולות מהשורה הראשונה היא מנה עיקרית המגישה 10. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 38 גרם חלבון, 65 גרם שומן, ובסך הכל 824 קלוריות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מאוכלרשת יש 1 אוהדים. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות ו 50 דקות. אם יש לכם קמח, אבקת צ'ילי, סלסה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון למעלה של צלי עגול, העשב העליון עגול צלי, ו צלי בקר עגול עליון עם צ'ימיצ' ורי.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
בקערה קטנה שלבו אבקת צ ' ילי, קאיין, שום מגורען וקמח. הניחו בצד. בסיר מלאי גדול עם תחתית כבדה, מחממים שמן קנולה על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
חמוצים כשריםחמוצים כשרים
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
מוסיפים קוביות בקר ומשחימים מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צהוב מתוק, חתוך לחתיכות בגודל 3/4 אינץ'פלפל צהוב מתוק, חתוך לחתיכות בגודל 3/4 אינץ'
4
מוסיפים בצל וג ' לפנוס ומקפיצים 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוטליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוט
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
5
מוסיפים שום ומטגנים עוד 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
6
מערבבים פנימה תערובת קמח, תוך ערבוב תדיר, למשך 2 עד 3 דקות. מתפיחים עם מרק בקר. לאחר מכן להוסיף חומץ. מערבבים היטב לאיחוד. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה ומבשלים במשך 2 שעות, מוסיפים מרק בקר נוסף, במידת הצורך, כדי לשמור על בשר רותח בנוזל. כשהבשר רך במזלג, מוציאים לתבנית ומגרסים עם 2 מזלגות.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות ירקות בגודל נגיסחתיכות ירקות בגודל נגיס
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מוסיפים בשר בקר מגורר חזרה לסיר, יחד עם פינטו ושעועית שחורה, מיץ ליים וחצי הכוסברה. מבשלים עד שהתערובת מחוממת.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות עוף (כ-6 קציצות קפואות)2 כוסות עוף (כ-6 קציצות קפואות)
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
8
מסירים מהאש ומניחים להתקרר.
9
מחממים תנור ל -350 מעלות צלזיוס. במחבת גדולה ועמוקה, מחממים שמן תירס ל -325 מעלות צלזיוס. בזמן שהשמן מתחמם, הכינו צ 'ימיצ' נגות. ממלאים את המחצית התחתונה של הטורטייה ב -3 / 4 כוס מתערובת הבקר והשעועית ו -2 כפות גבינת פלפל ג ' ק (כשממלאים טורטיות, השתמשו בכף מחוררת כדי לגרוף בקר אם התערובת מעט נוזלית). מרימים את קצה הטורטייה ומגלגלים אותה מעל המילוי כדי לאבטח אותה. מקפלים פנימה את שני הצדדים וממשיכים להתגלגל עד שמגיעים לקצה הנגדי. מאובטח בעזרת שיפוד בגודל 6 אינץ ' השזור דרך הצד התפר של הבוריטו. חזור על הפעולה עם הטורטיות שנותרו. מנמיכים לאט את הצ 'ימיצ' נגות לשמן חם ומבשלים 2 דקות מכל צד או עד להזהבה. אתה יכול לבשל 4 בוריטוס לכל אצווה.
מרכיבים שתצטרך
גבינה Pepperjackגבינה Pepperjack
1 בצל אדום קטן קצוץ דק להגשה1 בצל אדום קטן קצוץ דק להגשה
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
10
מוציאים מהשמן, מסננים על מגבות נייר ושומרים על חום בתנור עד שכולם מבושלים.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
11
להגשה, הניחו מצע חסה מגורר על כל צלחת, ואז כף סלסה.
מרכיבים שתצטרך
חופן זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסחופן זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
Dientes De AjoDientes De Ajo
12
מניחים מעל צ 'ימיצ' נגות ומוסיפים כף שמנת חמוצה, מפזרים קוביות עגבניות, אבוקדו ושאר הכוסברה לקישוט.
מרכיבים שתצטרך
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
13
מגישים מיד.

מרכיבים

1אבוקדו, חתוך לקוביותאבוקדו, חתוך לקוביות1kgsישבן בקר ללא עצמות, גזוז וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץישבן בקר ללא עצמות, גזוז וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ5321 לב מפאלדי טרי אם אפשרמרק בקר, בתוספת תוספת במידת הצורךמרק בקר, בתוספת תוספת במידת הצורך425חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'שעועית שחורה, מנוקזת ושטופהשעועית שחורה, מנוקזת ושטופה425חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'שעועית פינטו, מנוקז ושטוףשעועית פינטו, מנוקז ושטוף22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גס1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות1אוראו ממולאים כפולים1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם11 כף אורגנו מיובש1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף9461 לב מפאלדי טרי אם אפשרבצל אדום קצוץ דק להגשהבצל אדום קצוץ דק להגשה11 כף אורגנו מיובשקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה1011-inchs(11 אינץ') טורטיות קמח, מאודות(11 אינץ') טורטיות קמח, מאודות1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרעלי כוסברה טריים קצוציםעלי כוסברה טריים קצוצים22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסשום קצוץשום קצוץ11 כף אורגנו מיובשחמוצים כשריםחמוצים כשרים4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרחסה קרועהחסה קרועה3חתיכות טופי הית' ברג'לפנוס זרעים וטחוניםג'לפנוס זרעים וטחונים591 לב מפאלדי טרי אם אפשרמיץ ליים (כ -3 לימונים)מיץ ליים (כ -3 לימונים)5911 לב מפאלדי טרי אם אפשרגבינה מגוררת פלפל ג'קגבינה מגוררת פלפל ג'ק591 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרdientes de ajodientes de ajo2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרעגבניות חתוכות לקוביותעגבניות חתוכות לקוביות2בצל צהוב, קצוץבצל צהוב, קצוץ

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוז ספאנגל נוצצים הם בחירה מצוינת עבור צ 'ימיצ' אנגה. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוז פאקסלי נוצץ הוא גם זיווג בטוח. אתה יכול לנסות הרטפורד קורט נהר רוסי פינו נואר ( חצי בקבוק). הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-22 דולר לבקבוק.
הרטפורד קורט נהר רוסי פינו נואר (חצי בקבוק)
הרטפורד קורט נהר רוסי פינו נואר (חצי בקבוק)
ניחוחות של דובדבן שחור, פלפל אנגלי, דומדמניות שחורות וטיט ואחריהם טעמים של פטל בר, פירות יער כהים ומינרליות סלע כתוש. הכניסה הצפופה מלווה בתחושת פה מתוקה ועסיסית, הנתמכת בחומציות, טאנינים משיי וגימור אדמתי עדין.