צ'ימיצ' נגות עגולות מהשורה הראשונה היא מנה עיקרית המגישה 10. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 38 גרם חלבון, 65 גרם שומן, ובסך הכל 824 קלוריות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מאוכלרשת יש 1 אוהדים. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות ו 50 דקות. אם יש לכם קמח, אבקת צ'ילי, סלסה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון למעלה של צלי עגול, העשב העליון עגול צלי, ו צלי בקר עגול עליון עם צ'ימיצ' ורי.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
בקערה קטנה שלבו אבקת צ ' ילי, קאיין, שום מגורען וקמח. הניחו בצד. בסיר מלאי גדול עם תחתית כבדה, מחממים שמן קנולה על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
חמוצים כשרים
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות
שזיפים מבושלים או פירות אחרים
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
הסוכריות של Peachie-o
3
מוסיפים קוביות בקר ומשחימים מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צהוב מתוק, חתוך לחתיכות בגודל 3/4 אינץ'
4
מוסיפים בצל וג ' לפנוס ומקפיצים 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוט
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
5
מוסיפים שום ומטגנים עוד 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
6
מערבבים פנימה תערובת קמח, תוך ערבוב תדיר, למשך 2 עד 3 דקות. מתפיחים עם מרק בקר. לאחר מכן להוסיף חומץ. מערבבים היטב לאיחוד. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה ומבשלים במשך 2 שעות, מוסיפים מרק בקר נוסף, במידת הצורך, כדי לשמור על בשר רותח בנוזל. כשהבשר רך במזלג, מוציאים לתבנית ומגרסים עם 2 מזלגות.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות ירקות בגודל נגיס
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
מוסיפים בשר בקר מגורר חזרה לסיר, יחד עם פינטו ושעועית שחורה, מיץ ליים וחצי הכוסברה. מבשלים עד שהתערובת מחוממת.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות עוף (כ-6 קציצות קפואות)
אבוקדו האס מעוך קלות
1 ק"ג טורטיות דה מאיז
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
8
מסירים מהאש ומניחים להתקרר.
9
מחממים תנור ל -350 מעלות צלזיוס. במחבת גדולה ועמוקה, מחממים שמן תירס ל -325 מעלות צלזיוס. בזמן שהשמן מתחמם, הכינו צ 'ימיצ' נגות. ממלאים את המחצית התחתונה של הטורטייה ב -3 / 4 כוס מתערובת הבקר והשעועית ו -2 כפות גבינת פלפל ג ' ק (כשממלאים טורטיות, השתמשו בכף מחוררת כדי לגרוף בקר אם התערובת מעט נוזלית). מרימים את קצה הטורטייה ומגלגלים אותה מעל המילוי כדי לאבטח אותה. מקפלים פנימה את שני הצדדים וממשיכים להתגלגל עד שמגיעים לקצה הנגדי. מאובטח בעזרת שיפוד בגודל 6 אינץ ' השזור דרך הצד התפר של הבוריטו. חזור על הפעולה עם הטורטיות שנותרו. מנמיכים לאט את הצ 'ימיצ' נגות לשמן חם ומבשלים 2 דקות מכל צד או עד להזהבה. אתה יכול לבשל 4 בוריטוס לכל אצווה.
פינו נואר, ריזלינג ורוז ספאנגל נוצצים הם בחירה מצוינת עבור צ 'ימיצ' אנגה. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוז פאקסלי נוצץ הוא גם זיווג בטוח. אתה יכול לנסות הרטפורד קורט נהר רוסי פינו נואר ( חצי בקבוק). הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-22 דולר לבקבוק.
הרטפורד קורט נהר רוסי פינו נואר (חצי בקבוק)
ניחוחות של דובדבן שחור, פלפל אנגלי, דומדמניות שחורות וטיט ואחריהם טעמים של פטל בר, פירות יער כהים ומינרליות סלע כתוש. הכניסה הצפופה מלווה בתחושת פה מתוקה ועסיסית, הנתמכת בחומציות, טאנינים משיי וגימור אדמתי עדין.