קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 50 דק.
מנות10
ציון בריאות20
מגזין

צ'ימיצ' נגות עגולות מובילות

צ'ימיצ' נגות עגולות מובילות
צ'ימיצ' נגות עגולות מהשורה הראשונה היא מנה עיקרית המגישה 10. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 38 גרם חלבון, 65 גרם שומן, ובסך הכל 824 קלוריות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מאוכלרשת יש 1 אוהדים. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות ו 50 דקות. אם יש לכם קמח, אבקת צ'ילי, סלסה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון למעלה של צלי עגול, העשב העליון עגול צלי, ו צלי בקר עגול עליון עם צ'ימיצ' ורי.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
בקערה קטנה שלבו אבקת צ ' ילי, קאיין, שום מגורען וקמח. הניחו בצד. בסיר מלאי גדול עם תחתית כבדה, מחממים שמן קנולה על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
חמוצים כשריםחמוצים כשרים
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מוסיפים קוביות בקר ומשחימים מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צהוב מתוק, חתוך לחתיכות בגודל 3/4 אינץ'פלפל צהוב מתוק, חתוך לחתיכות בגודל 3/4 אינץ'
4
מוסיפים בצל וג ' לפנוס ומקפיצים 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חלפיניו, פרוס דק1 כף חלפיניו, פרוס דק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
5
מוסיפים שום ומטגנים עוד 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
6
מערבבים פנימה תערובת קמח, תוך ערבוב תדיר, למשך 2 עד 3 דקות. מתפיחים עם מרק בקר. לאחר מכן להוסיף חומץ. מערבבים היטב לאיחוד. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה ומבשלים במשך 2 שעות, מוסיפים מרק בקר נוסף, במידת הצורך, כדי לשמור על בשר רותח בנוזל. כשהבשר רך במזלג, מוציאים לתבנית ומגרסים עם 2 מזלגות.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות ירקות בגודל נגיסחתיכות ירקות בגודל נגיס
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מוסיפים בשר בקר מגורר חזרה לסיר, יחד עם פינטו ושעועית שחורה, מיץ ליים וחצי הכוסברה. מבשלים עד שהתערובת מחוממת.
מרכיבים שתצטרך
4 נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק, ללא עור וללא עצמות (כ-450 גרם)4 נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק, ללא עור וללא עצמות (כ-450 גרם)
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
8
מסירים מהאש ומניחים להתקרר.
9
מחממים תנור ל -350 מעלות צלזיוס. במחבת גדולה ועמוקה, מחממים שמן תירס ל -325 מעלות צלזיוס. בזמן שהשמן מתחמם, הכינו צ 'ימיצ' נגות. ממלאים את המחצית התחתונה של הטורטייה ב -3 / 4 כוס מתערובת הבקר והשעועית ו -2 כפות גבינת פלפל ג ' ק (כשממלאים טורטיות, השתמשו בכף מחוררת כדי לגרוף בקר אם התערובת מעט נוזלית). מרימים את קצה הטורטייה ומגלגלים אותה מעל המילוי כדי לאבטח אותה. מקפלים פנימה את שני הצדדים וממשיכים להתגלגל עד שמגיעים לקצה הנגדי. מאובטח בעזרת שיפוד בגודל 6 אינץ ' השזור דרך הצד התפר של הבוריטו. חזור על הפעולה עם הטורטיות שנותרו. מנמיכים לאט את הצ 'ימיצ' נגות לשמן חם ומבשלים 2 דקות מכל צד או עד להזהבה. אתה יכול לבשל 4 בוריטוס לכל אצווה.
מרכיבים שתצטרך
גבינה Pepperjackגבינה Pepperjack
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
דַק-דַק-
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
10
מוציאים מהשמן, מסננים על מגבות נייר ושומרים על חום בתנור עד שכולם מבושלים.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
11
להגשה, הניחו מצע חסה מגורר על כל צלחת, ואז כף סלסה.
מרכיבים שתצטרך
צ'דר חריף, חתוך לקוביותצ'דר חריף, חתוך לקוביות
Dientes De AjoDientes De Ajo
12
מניחים מעל צ 'ימיצ' נגות ומוסיפים כף שמנת חמוצה, מפזרים קוביות עגבניות, אבוקדו ושאר הכוסברה לקישוט.
מרכיבים שתצטרך
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 פלפל ארבול מיובש1 פלפל ארבול מיובש
13
מגישים מיד.

מרכיבים

1אבוקדו, חתוך לקוביותאבוקדו, חתוך לקוביות1kgsישבן בקר ללא עצמות, גזוז וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץישבן בקר ללא עצמות, גזוז וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ5321 לב מפאלדי טרי אם אפשרמרק בקר, בתוספת תוספת במידת הצורךמרק בקר, בתוספת תוספת במידת הצורך425פלפל האבנרושעועית שחורה, מנוקזת ושטופהשעועית שחורה, מנוקזת ושטופה425פלפל האבנרושעועית פינטו, מנוקז ושטוףשעועית פינטו, מנוקז ושטוף2קרום: פירורי קרקר גרהם8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית1אוראו ממולאים כפולים1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם1גבינת פרמזן מגוררת1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף9461 לב מפאלדי טרי אם אפשרבצל אדום קצוץ דק להגשהבצל אדום קצוץ דק להגשה1גבינת פרמזן מגוררתקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה1011-inchs(11 אינץ') טורטיות קמח, מאודות(11 אינץ') טורטיות קמח, מאודות1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרעלי כוסברה טריים קצוציםעלי כוסברה טריים קצוצים2קרום: פירורי קרקר גרהםשום קצוץשום קצוץ1גבינת פרמזן מגוררתחמוצים כשריםחמוצים כשרים4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרחסה קרועהחסה קרועה3לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)ג'לפנוס זרעים וטחוניםג'לפנוס זרעים וטחונים591 לב מפאלדי טרי אם אפשרמיץ ליים (כ -3 לימונים)מיץ ליים (כ -3 לימונים)5911 לב מפאלדי טרי אם אפשרגבינה מגוררת פלפל ג'קגבינה מגוררת פלפל ג'ק591 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרdientes de ajodientes de ajo2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרעגבניות חתוכות לקוביותעגבניות חתוכות לקוביות2בצל צהוב, קצוץבצל צהוב, קצוץ

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוז ספאנגל נוצצים הם בחירה מצוינת עבור צ 'ימיצ' אנגה. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוז פאקסלי נוצץ הוא גם זיווג בטוח. אתה יכול לנסות הרטפורד קורט נהר רוסי פינו נואר ( חצי בקבוק). הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-22 דולר לבקבוק.
הרטפורד קורט נהר רוסי פינו נואר (חצי בקבוק)
הרטפורד קורט נהר רוסי פינו נואר (חצי בקבוק)
ניחוחות של דובדבן שחור, פלפל אנגלי, דומדמניות שחורות וטיט ואחריהם טעמים של פטל בר, פירות יער כהים ומינרליות סלע כתוש. הכניסה הצפופה מלווה בתחושת פה מתוקה ועסיסית, הנתמכת בחומציות, טאנינים משיי וגימור אדמתי עדין.