צ'יפוטלה עוף
זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם יש לכם עגבניות משומר, שן שום, חומץ סיידרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: צ'יפוטלה בגריל עם רוטב שמנת צ' יפוטלה-SRC, צ'ופה דה פולו קון צ' יפוטלה (מרק עוף עם צ'יפוטלה), ו חזה עוף Oaxaca-עוף מטוגן ברוטב צ'יפוטלה.
הוראות
מטגנים את הבצל והשום בשמן במחבת עמוקה ורחבה עד רך.
הוסף את הדבק chipotle (השתמש 1 כף עבור טעם מתון ו 2 כף עבור חם יותר, חזק יותר). מערבבים ומבשלים 1 דקות, ולאחר מכן מוסיפים את העגבניות ואת חומץ סיידר. מביאים לרתיחה ומבשלים 10 דקות עם המכסה חצי. מערבבים כדי לוודא שזה לא נעשה יבש מדי.
מוסיפים את העוף ומבשלים 10 דקות או עד מבושל דרך, הופך פעם אחת. פיזור עם כוסברה ומגישים עם אורז ושמנת חמוצה.