קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 43 דק.
מנות3
ציון בריאות30
מגזין

צ'יפוטלה-תירס צ'אבטה

צ'יפוטלה-תירס צ'אבטה
המתכון צ'יפוטלה - תירס צ' יבטון מוכן בעוד 6 שעות ו-43 דקות. וזה בהחלט עצום טבעוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 20 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 809 קלוריות. מתאים ל-3 מנות. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. רק מעטים באמת אהבו את הלחם הזה. אם יש לך שמרים, רוטב adobo, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו מטבל תירס סרטנים צ'יפוטלה, צ'יפוטלה פרמזן תירס על קלח, ו פודינג תירס צ'יפוטלה (מתכונים דומים).

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי בתפריט? נסה זיווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא ברון Ricasoli Colledila קיאנטי Classico Gran Selezione. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 85 דולר.
Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione
Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione
צבע אודם בהיר וריכוז מדהים של ניחוחות. שֶׁלָה אוורירי, פרחוני ו balsamic הערות להכות על האלגנטיות הטרייה שלהם. הערות של דובדבן, דובדבן חמוץ, דובדבן שחור, דובדבן מורלו, סגול, מנטה, אניסיד, קינמון. כל הפאר שלה בא לידי ביטוי בחך עם איזון יוצא דופן בין ריכוז חומציות ואלגנטיות. התווים האופייניים של פירות אדומים המורחבים על ידי הטאנינים המתוקים ותחושות המינרלים חוזרים. נקי, אלגנטי, משתהה, ועדין.