צ'יפופינו האיטלקי
Cioppino האיטלקי יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 23 גרם חלבון 2 גרם של שומן, וסך הכל 187 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו עלי בזיליקום, מיץ צדפות, פלפל, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. מתכונים דומים: גם קאל Cioppino 2, Cioppino, ו Cioppino.
הוראות
בסיר 3 ליטר, לערבב רוטב לערבב, מחית עגבניות ועגבניות, פירוק עגבניות. מערבבים בצל, פלפל, בזיליקום ורוטב פלפל.
חום לרתיחה. להפחית את החום; מבשלים חשפו 25 עד 30 דקות או עד פלפל הוא מכרז. מערבבים ביין. מבשלים 5 דקות יותר.
זרוק כל שבור פגז או פתוח (מת) צדפות. בסיר גדול או קומקום, לארגן צדפות וסרטנים.
יוצקים תערובת עגבניות על רכיכות. כיסוי; מבשלים על 30 דקות או עד סרטנים הם ורודים ומוצקים. זרוק כל צדפות שלא נפתחו.