המתכון Adobo צ'יפס עם גבינת עיזים חמה סלסה כוסברה יכול לספק את התשוקה המקסיקנית שלך בערך 45 דקות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 146 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן כל אחד. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הזו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. אם יש לכם רוטב אדובו, כמון, בצלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו צ'יפס Adobo עם גבינת עיזים חמה סלסה כוסברה, סלסה דרום מערבית חמה עם צ'יפס טורטייה, ו פיתות צ'יפס עם מטבל גבינת עיזים (מתכונים דומים).
הוראות
1
כדי להכין סלסה, להסיר 2 צ ' יפוטלה מפחית; דק קוצצים כדי למדוד 2 כפיות.
מרכיבים שתצטרך
2
הסר 1 כפית רוטב אדובו מקופסה, ולהניח בצד (צ 'ילי צ' יפוטלה הנותרים ורוטב אדובו לשימוש אחר).
כדי להכין צ ' יפס, לשלב 2 1/2 כפיות מיץ ליים, שמן קנולה, רוטב אדובו, פפריקה, וכמון בקערה קטנה, ערבוב עם מקציף.
מרכיבים שתצטרך
6
מברשת 1 טורטייה עם כ 1/4 תערובת מיץ כפית, מתפשט לקצה. למעלה עם טורטייה אחרת; הליך חוזר עם תערובת מיץ. חזור על הליך 6 פעמים נוספות (יהיה לך 1 ערימה של 8 טורטיות). באמצעות סכין חדה, לחתוך ערימת טורטייה לתוך 6 טריזים.
מרכיבים שתצטרך
7
מניחים טריזים בשכבה אחת על גיליונות אפייה.
8
אופים ב 375 במשך 15 דקות; להפוך פלחי.
9
אופים 10 דקות נוספות.
10
הפחת את טמפרטורת התנור ל-35
11
כדי להכין גבינה, לשלב גבינת שמנת וגבינת עיזים בקערה קטנה; מערבבים עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
12
מורחים תערובת גבינה לתוך רדוד 6 אונקיה ramekin או אפייה צלחת; לכסות בנייר כסף.
מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין פינו נואר בכרם למלסון מאייר עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 47 דולר לבקבוק.