צ'יפס בטטה מתובל בקינמון
צ'יפס בטטה מתובל קינמון נטול גלוטן, וצמחוני ומספק כ 2 מנות. זה מנות ראשונות יש 829 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 31 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך בטטה, סוכר, שמן צמחי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. נסו צ'יפס בטטה מתובל, צ'יפס בטטה מתובל, ו צ'יפס בטטה מתובל (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים 3/4 כוס סוכר, 2 כפיות קינמון, 1 כפית אגוז מוסקט, ו 1 כפית תמצית וניל לתוך שקית פלסטיק resealable גודל גלון. לאטום את התיק ולנער כדי למזג את תערובת הסוכר.
מוסיפים את מקלות תפוחי האדמה המתוקים, אוטמים את התיק, והופכים באופן שווה את תפוחי האדמה בתערובת הסוכר.
יוצקים את שמן קנולה לתוך טיגון עמוק וחום ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
מוסיפים את תפוחי האדמה המתוקים ומבשלים עד להזהבה, כ -10 דקות.
מסננים על מגבות נייר, ואז מניחים על צלחת הגשה.
מניחים את שארית 1/2 כוס סוכר, 1 כפית קינמון, 1 כפית אגוז מוסקט, וחמאה למחבת. חם מעל חום בינוני עד חמאה נמסה; רסס על תפוחי אדמה מתוקים.