קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות18
מגזין

צ'יפס גבינת בייקון

צ'יפס גבינת בייקון
צ'יפס גבינה בייקון דורש על 1 שעה ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה כ 37 גרם חלבון 144 גרם של שומן, וסך הכל 1588 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זה עובד טוב כמו צלחת צדדית די יקרה. אם יש לך חרדל דיז'ון, בצל, רוטב שום צ' ילי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. עם כפית ציון של 60% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: צ'יפס גבינת בייקון, בייקון עטוף צ'יפס גבינה, ו צ'יפס גבינת צ' ילי אפוי עם בייקון וחווה.

הוראות

1
חותכים תפוחי אדמה לאורכו בריבועים 1/4 אינץ'. להשרות תפוחי אדמה לחתוך במים במשך 1 שעה כדי להסיר עמילן.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
עמילןעמילן
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
2
שמן חום 325 מעלות F ותפוחי אדמה blanch במשך 5 דקות עד רך מאוד אבל לא חום.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
3
הסר מנפט.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
4
ניקוז על מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
5
במחבת סאוט בינונית על חום בינוני, לבשל בייקון עד רק פריך, דואג לא לבשל יתר על המידה.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
ניקוז על מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
7
בסיר 2 ליטר, להמס חמאה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
8
מוסיפים בצל ומבשלים על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
9
מוסיפים שום וקמח, מקציפים עד חלקה. לבשל 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
10
מוסיפים רוטב צ ' ילי וחרדל, ולאט לאט מקציפים בשמנת כבדה. כאשר התערובת מתחילה להתבשל, להוסיף גבינות ולהסיר מחום. טעם רוטב לתיבול. אם הרוטב עבה מדי, דק עם יותר שמנת. אם רזה מדי, להתעבות עם קצת יותר גבינה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חמוצים שמיר קצוצים דק3 כפות חמוצים שמיר קצוצים דק
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
11
הגדל את טמפרטורת השמן ל 375 מעלות f. מטגנים תפוחי אדמה בפעם השנייה עד חום פריך וזהוב.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
12
הסר מן השמן לנקז שוב, מתבלים במלח מיד. על צלחת גדולה, לארגן צ ' יפס במרכז, טפטוף עם רוטב, העליון עם בייקון מתפורר ועירית.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות בייקון אמיתיותחתיכות בייקון אמיתיות
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוטפרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
(צינור גדול)(צינור גדול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
13
מגישים באופן מיידי.