צ'יפס גבינת בייקון
צ'יפס גבינה בייקון דורש על 1 שעה ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה כ 37 גרם חלבון 144 גרם של שומן, וסך הכל 1588 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זה עובד טוב כמו צלחת צדדית די יקרה. אם יש לך חרדל דיז'ון, בצל, רוטב שום צ' ילי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. עם כפית ציון של 60% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: צ'יפס גבינת בייקון, בייקון עטוף צ'יפס גבינה, ו צ'יפס גבינת צ' ילי אפוי עם בייקון וחווה.
הוראות
חותכים תפוחי אדמה לאורכו בריבועים 1/4 אינץ'. להשרות תפוחי אדמה לחתוך במים במשך 1 שעה כדי להסיר עמילן.
שמן חום 325 מעלות F ותפוחי אדמה blanch במשך 5 דקות עד רך מאוד אבל לא חום.
במחבת סאוט בינונית על חום בינוני, לבשל בייקון עד רק פריך, דואג לא לבשל יתר על המידה.
בסיר 2 ליטר, להמס חמאה על חום בינוני.
מוסיפים בצל ומבשלים על 2 דקות.
מוסיפים שום וקמח, מקציפים עד חלקה. לבשל 2 דקות יותר.
מוסיפים רוטב צ ' ילי וחרדל, ולאט לאט מקציפים בשמנת כבדה. כאשר התערובת מתחילה להתבשל, להוסיף גבינות ולהסיר מחום. טעם רוטב לתיבול. אם הרוטב עבה מדי, דק עם יותר שמנת. אם רזה מדי, להתעבות עם קצת יותר גבינה.
הגדל את טמפרטורת השמן ל 375 מעלות f. מטגנים תפוחי אדמה בפעם השנייה עד חום פריך וזהוב.
הסר מן השמן לנקז שוב, מתבלים במלח מיד. על צלחת גדולה, לארגן צ ' יפס במרכז, טפטוף עם רוטב, העליון עם בייקון מתפורר ועירית.