צ'יפס דגים אפויים
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו לנסות דגים אפויים. מנה אחת מכילה 363 קלוריות, 28 גרם חלבון, ו 10 גרם שומן. מתכון זה משמש 2. המתכון הזה מכסה 28% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם פלפל קאיין מקף, פלפל, ביצה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בקמח אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם טארט תפוחים עם רוטב קרמל כמו קינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר פסקטריאן דיאטה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 72%. ציון זה מוצק. נסו דגים אפויים וצ'יפס, דגים אפויים וצ'יפס, ו דגים אפויים וצ'יפס עבור מתכונים דומים.
הוראות
בקערה גדולה שלבו שמן ו 1/8 כפית פלפל.
חותכים תפוחי אדמה לאורכם ל-1/2 אינץ'. רצועות.
מוסיפים לתערובת השמן וזורקים למעיל.
מניחים על תבנית עם נייר אפייה מצופה בתרסיס בישול.
אופים בחום של 425 ניתנים להזזה למשך 25-30 דקות או עד להזהבה ופריכה.
בינתיים, בקערה רדודה, שלבו קמח ופלפל שנותר. בקערה רדודה אחרת, היכו ביצה ומים. בקערה שלישית שלבו את הקורנפלקס, הגבינה והקאיין. מחפרים פילה בקמח, ואז טובלים בתערובת ביצים ומצפים בפירורים.
מניחים על תבנית עם נייר אפייה מצופה בתרסיס בישול.
אופים בחום של 425 ניתנים להזזה למשך 10-15 דקות או עד שהדגים מתקלפים בקלות בעזרת מזלג.
מגישים עם צ ' יפס ורוטב טרטר אם רוצים.
יין מומלץ: פינו נואר, פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner
פינו נואר, פינו גריגיו וגרואנר וולטלינר הם אפשרויות מצוינות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג ' יו או גרזדנר וולטינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים מאוד כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא מונטינור אדום קאפ פינו נואר. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -19 דולר.
![מונטינור אדום קאפ פינו נואר]()
מונטינור אדום קאפ פינו נואר
פירות מאוזנים עם לחץ סביבתי מינימלי. זהו תערובת של כל בלוקים פינו נואר מעובדים. כל מגרש מותסס באמצעות שמרים מקומיים וכתוצאה מכך ביטוי אמיתי של האדמה עליה הוא גדל. שתו מעכשיו עד 2018. זוג עם: סלמון, נקניק, דלעת, בשרים על האש ופטריות הם חלק מהמרכיבים הרבים ששילבנו עם בציר 2014.