צ'יפס ודגים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל צ'יפס ודגים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 8900 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 952 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 16 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו לכם תבלינים ישנים, בירה חומה, מלח כשר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב הבירה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes גינס, ויסקי & אייריש קרים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. נסו דגים מוכים בירה (לדגים n ' chips), דגים מוכים בירה (דגים וצ'יפס), ו דגים וצ'יפס (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים את שמן הזעפרן בתנור הולנדי בן 5 ליטר בחום גבוה עד שהוא מגיע ל-320 מעלות.
באמצעות פורס V עם להב רחב, לחתוך את תפוחי האדמה עם העור על.
מניחים בקערה גדולה עם מים קרים.
בקערה, לטאטא יחד את הקמח, אבקת אפייה, מלח, פלפל קאיין, ותיבול המפרץ הישן.
לטאטא את הבירה עד הבלילה חלקה לחלוטין ללא כל גושים. להכניס למקרר במשך 15 דקות. הערה: הבלילה יכולה להתבצע עד 1 שעה לפני הזמן.
מסננים תפוחי אדמה ביסודיות, הסרת כל עודף מים. כאשר השמן מגיע 320 מעלות, לטבול את תפוחי האדמה בשמן. עבודה בקבוצות קטנות, ומטגנים במשך 2 עד 3 דקות עד שהם חיוורים ורכים.
הסר שמן, ניקוז, מגניב לטמפרטורת החדר.
להגדיל את הטמפרטורה של השמן ל 375 מעלות. טבילה מחדש צ ' יפס ומבשלים עד חום פריך וזהוב, על 2 עד 3 דקות.
להסיר ולנקז על מתלה קלייה. מתבלים במלח כשר בעודכם חמים ומחזיקים בתנור.
אפשר לנפט לחזור ל-350 מעלות. דל קלות רצועות דגים בקורנפלור. עבודה בקבוצות קטנות, לטבול את הדגים לתוך הבלילה לטבול לתוך שמן חם. כאשר הבלילה מוגדרת, להפוך את חתיכות של דגים מעל ומבשלים עד חום זהוב, על 2 דקות.
מסננים את הדגים על מדף הצלייה.