צ'יפס שום
מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לכם אפיית תפוחי אדמה, שמן צמחי, פטרוזיליהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 7 דקות. , וזה לא כל כך סופר. נסו צ'יפס בתנור שום עם איולי שום פרמזן, צ'יפס שום, ו צ'יפס שום (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 3 מרכיבים בשקית פלסטיק zip העליון גדול, זורק מעיל.
מסדרים תפוחי אדמה בשכבה אחת על תבנית אפייה המצופה בתרסיס בישול.
אופים ב 400 במשך 50 דקות או עד תפוחי אדמה הם במכרז וזהוב חום, מפנה אחרי 20 דקות.
מניחים חמאה ושום במחבת nonstick גדולה; לבשל על אש נמוכה 2 דקות, ערבוב כל הזמן.
מוסיפים תפוחי אדמה, פטרוזיליה, וגבינה למחבת; לזרוק למעיל.