תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל תפוח וטוגנים חמוציות עם ציפוי ג'ינג'ר פקאן. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 729 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 32 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך שיבולת שועל מיושנת, חמוציות, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו צלחת עמוקה עוגת חמוציות תפוח עם שיבולת שועל פקאן פירור ציפוי, ג'ינג'ר פקאן שיבולת שועל צ' יפס, ו מיני צ'יפס תפוח חמוציות (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 191°. חמאה ארבעה 1 1/4 כוסות פודינג כוס או מנות סופלה.
מרכיבים שתצטרך
פודינג
חמאה
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
מערבבים את כל החומרים בקערה.
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
בואו לעמוד עד עסיסי, על 5 דקות. מחלקים מילוי בין כוסות מוכנות.
4
אופים עד מבעבע בקצוות, כ -20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנור
1
מערבבים תחילה 7 מרכיבים בקערה גדולה. לשפשף בחמאה עם קצות אצבעות עד צורות ארוחה גסות.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
לשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
מערבבים בפקאנים עם קצות אצבעות.
מרכיבים שתצטרך
פקאנים
3
ציפוי קרמבל על תפוחים חמים.
מרכיבים שתצטרך
תפוח
4
אופים עד ציפוי זהוב חום, תפוחים הם במכרז, ומיצים מבעבעים עבה, כ 25 דקות.