בייקון בישול איטי, צ'דר מעושן ותבשיל ביצים
בייקון מבושל לאט, צ'דר מעושן ותבשיל ביצים יכול להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון העיקרית שלך. מנה אחת מכילה 633 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 47 גר' של שומן. מתאים ל-8 מנות. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-35 דקות. גשו לסופר וקנו פטריות, חצי-חצי, פלפל, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מתכונים דומים: בייקון בישול איטי, צ'דר מעושן ותבשיל ביצים, בישול איטי נקניק מעושן ומטבל גבינת צ'דר, ו תבשיל תירס חלפיניו צ'דר מבושל איטי.
הוראות
מחממים תנור ל 300 ° F. על גיליון עוגיות גדול, להפיץ קוביות לחם.
אופים 20 עד 30 דקות או עד יבש.
צידי קו של 4-5 ליטר סיר איטי עם נייר כי כבר מקופל לתוך שלישים; תרסיס עם ספריי בישול.
במחבת 10 אינץ', להמס חמאה.
מוסיפים פטריות; מבשלים 5 דקות, ערבוב מדי פעם, רק עד מכרז.
בקערה גדולה, להכות ביצים, חצי וחצי פתיתי פלפל עם מקצף. שמור 3/4 כוס גבינה; להפריש. מערבבים בגבינה שנותרה, את הבייקון, פלפל ו 2 כפות של הפטרוזיליה. מקפלים קוביות לחם, מערבבים למעיל. תערובת כפית לבישול איטי.
כיסוי; לבשל על הגדרת חום נמוכה 4 עד 5 שעות או על הגדרת חום גבוהה 2 עד 3 שעות או עד שהטמפרטורה מגיעה 71° במרכז ותערובת ביצה מוגדר.
מפזרים גבינה שמורה ונותר 2 כפות פטרוזיליה מעל. כיסוי; לבשל על 10 דקות יותר או עד גבינה מותכת.
הסר רדיד לפני ההגשה על ידי התרופפות קצוות עם סכין שולחן.