תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל צבים כתומים קפואים עם קומפוט חמוציות. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 265 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זמן הכנת המתכון כ 9 שעות אם יש לכם קקאו תהליך הולנדי, קליפת תפוז, ליקר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו קומפוט תפוזים-חמוציות, קומפוט חמוציות-תפוז, ו קומפוט חמוציות-כתום עם יציאה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד
2
כדי להכין את הקרום, לשלב הראשון 3 מרכיבים במעבד מזון; תהליך עד הקרקע דק. עם מנוע פועל, לשפוך חמאה דרך מצנח מזון; תהליך עד מעורבב היטב. מחלקים פירור תערובת שווה בין 8 (6-אונקיה) ישר צדדי ramekins מצופה ספריי בישול; תערובת לחץ לתוך תחתית של ramekins.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
גרוטאות טריות
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
3
מניחים ramekins על תבנית אפייה; אופים ב 400 במשך 8 דקות או עד קלוי. מגניב לגמרי.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
סוכריות מצופות שוקולד
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
4
כדי להכין מילוי, מניחים חלבונים ביצה ומלח בקערה; להכות עם מיקסר במהירות גבוהה עד קצף.
בהדרגה לשפוך סירופ סוכר חם בזרם דק לתוך תערובת ביצה לבן, פועם במהירות בינונית, ואז במהירות גבוהה עד פסגות נוקשות טופס. הפחת את המיקסר למהירות בינונית; הכה עד שהתערובת מתקררת (כ-8 דקות).
מרכיבים שתצטרך
סם ג
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
7
אפשר לגלידה לעמוד בטמפרטורת החדר למשך 15 דקות או עד שתהיה רכה מאוד; מערבבים ומיץ תפוזים לגלידה. מקפלים שליש תערובת ביצה לבן לתוך תערובת גלידה. מקפלים בעדינות תערובת ביצה לבן לתוך תערובת גלידה. לחלק את התערובת באופן שווה בין ramekins; להקפיא במשך 8 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת ג'לטין חמוציות
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
8
כדי להכין את הקומפוט, לשלב 1 כוס חמוציות טריות, 1/2 כוס סוכר, 2 כפות מים, ו 1 כף מיץ לימון בסיר קטן על חום בינוני; להביא לרתיחה. מבשלים 10 דקות או עד עבה, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)