קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

צדפות אפויות עם ראגו פטריות בר

צדפות אפויות עם ראגו פטריות בר
צדפות אפויות עם ראגו פטריות בר דורש על 40 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, יש בו בסה"כ : 185 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. 32 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם חמאה, מיץ לימון, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: צדפות אפויות עם ראגו פטריות בר, פטריות בר לראגו על פולנטה שמנת, ו בר פטריות Ragoût קונכיות בצק עלים.

הוראות

1
קנה את הצדפות. כאשר קונים צדפות, לחפש תג עם תאריך הקציר ולהשתמש בהם בתוך שבוע של תאריך זה. כמו כן, ודא צדפות הם טריים וחיים; פגזים צריך להיות סגור היטב או צריך לסגור כאשר טפח.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
תאריכיםתאריכים
2
להירגע ולנקות.
3
שימי את הצדפות במסננת קרח כשתגיעי הביתה, ואז שימי את המסננת בקערה ותכניסי למקרר. כאשר אתה מוכן לבשל, לשפשף את הצדפות עם מברשת נוקשה תחת מים זורמים קרים כדי להסיר כל חצץ (מברשת ציפורניים נקייה עובדת היטב).
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
4
לקלף את הצדפות. החזק את הצדפה, מעוקל בצד למטה, במגבת על קרש חיתוך. הכנס סכין צדפות בין הפגזים בקצה הצר המחודד. (השתמש סכין צדפות אמיתי-אין תחליף!) לחץ בחוזקה על הצדפה כדי למנוע החלקה ולסובב את הסכין כדי לחטט את הפגזים בנפרד. השתמש בסכין למינוף; לא להשתמש בכוח.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
5
חותכים את השריר המחבר את הצדפה לקליפה העליונה עם הסכין, נזהרים לא לנקב את הבשר.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
6
הסר את המעטפת העליונה. החלק את הסכין שלך מתחת לצדפה כדי לשחרר אותו, שמירה על הבשר והנוזל בקליפה. השתמש בסכין שלך כדי לגרד בזהירות כל רסיסי פגז.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
7
תכין את האיולי. מערבבים את השום, חלמונים, מיץ לימון וקורט של מלח במעבד מזון. טפטוף איטי בשמן הזית עם המנוע פועל ומעבד עד עבה. השתמש מרית גומי כדי להעביר את איולי לקערה, ואז לכסות להכניס למקרר.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
איוליאיולי
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
8
הכן את המטלית. מבשלים את הבייקון במחבת על אש בינונית, ערבוב, עד פריך.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
מוסיפים את שאלוט ופטריות ומבשלים 5 דקות, ערבוב.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
10
מוסיפים את השום, מבשלים 3 דקות, ואז מוסיפים את החמאה ואת הקורנית. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
11
להרכיב את הצדפות. מחממים את המטגן.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
ציוד שתשתמש בו
2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)
12
מניחים את הצדפות, בקונכיות שלהם, במנות אפייה בודדות או צלחת אחת גדולה. (לשים גיליון מקומט של רדיד מתחתיהם כדי לשמור אותם יציב, במידת הצורך.) מעל כל אחד עם כפית של ragout פטריות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
13
סיים את המנה. מעל כל צדפה עם מנה של אאולי. מטגנים עד aeoli הוא זהב, על 2 דקות, ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
14
צילום: דוד א. לנד