צדפות אפויות עם ראגו פטריות בר
צדפות אפויות עם ראגו פטריות בר דורש על 40 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, יש בו בסה"כ : 185 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. 32 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם חמאה, מיץ לימון, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: צדפות אפויות עם ראגו פטריות בר, פטריות בר לראגו על פולנטה שמנת, ו בר פטריות Ragoût קונכיות בצק עלים.
הוראות
קנה את הצדפות. כאשר קונים צדפות, לחפש תג עם תאריך הקציר ולהשתמש בהם בתוך שבוע של תאריך זה. כמו כן, ודא צדפות הם טריים וחיים; פגזים צריך להיות סגור היטב או צריך לסגור כאשר טפח.
שימי את הצדפות במסננת קרח כשתגיעי הביתה, ואז שימי את המסננת בקערה ותכניסי למקרר. כאשר אתה מוכן לבשל, לשפשף את הצדפות עם מברשת נוקשה תחת מים זורמים קרים כדי להסיר כל חצץ (מברשת ציפורניים נקייה עובדת היטב).
לקלף את הצדפות. החזק את הצדפה, מעוקל בצד למטה, במגבת על קרש חיתוך. הכנס סכין צדפות בין הפגזים בקצה הצר המחודד. (השתמש סכין צדפות אמיתי-אין תחליף!) לחץ בחוזקה על הצדפה כדי למנוע החלקה ולסובב את הסכין כדי לחטט את הפגזים בנפרד. השתמש בסכין למינוף; לא להשתמש בכוח.
חותכים את השריר המחבר את הצדפה לקליפה העליונה עם הסכין, נזהרים לא לנקב את הבשר.
הסר את המעטפת העליונה. החלק את הסכין שלך מתחת לצדפה כדי לשחרר אותו, שמירה על הבשר והנוזל בקליפה. השתמש בסכין שלך כדי לגרד בזהירות כל רסיסי פגז.
תכין את האיולי. מערבבים את השום, חלמונים, מיץ לימון וקורט של מלח במעבד מזון. טפטוף איטי בשמן הזית עם המנוע פועל ומעבד עד עבה. השתמש מרית גומי כדי להעביר את איולי לקערה, ואז לכסות להכניס למקרר.
הכן את המטלית. מבשלים את הבייקון במחבת על אש בינונית, ערבוב, עד פריך.
מוסיפים את שאלוט ופטריות ומבשלים 5 דקות, ערבוב.
מוסיפים את השום, מבשלים 3 דקות, ואז מוסיפים את החמאה ואת הקורנית. מתבלים במלח ופלפל.
להרכיב את הצדפות. מחממים את המטגן.
מניחים את הצדפות, בקונכיות שלהם, במנות אפייה בודדות או צלחת אחת גדולה. (לשים גיליון מקומט של רדיד מתחתיהם כדי לשמור אותם יציב, במידת הצורך.) מעל כל אחד עם כפית של ragout פטריות.
סיים את המנה. מעל כל צדפה עם מנה של אאולי. מטגנים עד aeoli הוא זהב, על 2 דקות, ומגישים מיד.