קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

צדפות אפויות עם ראגו פטריות בר

צדפות אפויות עם ראגו פטריות בר
צדפות אפויות עם ראגו פטריות בר דורש על 40 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, יש בו בסה"כ : 185 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. 32 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם חמאה, מיץ לימון, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: צדפות אפויות עם ראגו פטריות בר, פטריות בר לראגו על פולנטה שמנת, ו בר פטריות Ragoût קונכיות בצק עלים.

הוראות

1
קנה את הצדפות. כאשר קונים צדפות, לחפש תג עם תאריך הקציר ולהשתמש בהם בתוך שבוע של תאריך זה. כמו כן, ודא צדפות הם טריים וחיים; פגזים צריך להיות סגור היטב או צריך לסגור כאשר טפח.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
תאריכיםתאריכים
2
להירגע ולנקות.
3
שימי את הצדפות במסננת קרח כשתגיעי הביתה, ואז שימי את המסננת בקערה ותכניסי למקרר. כאשר אתה מוכן לבשל, לשפשף את הצדפות עם מברשת נוקשה תחת מים זורמים קרים כדי להסיר כל חצץ (מברשת ציפורניים נקייה עובדת היטב).
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
לקלף את הצדפות. החזק את הצדפה, מעוקל בצד למטה, במגבת על קרש חיתוך. הכנס סכין צדפות בין הפגזים בקצה הצר המחודד. (השתמש סכין צדפות אמיתי-אין תחליף!) לחץ בחוזקה על הצדפה כדי למנוע החלקה ולסובב את הסכין כדי לחטט את הפגזים בנפרד. השתמש בסכין למינוף; לא להשתמש בכוח.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
5
חותכים את השריר המחבר את הצדפה לקליפה העליונה עם הסכין, נזהרים לא לנקב את הבשר.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
6
הסר את המעטפת העליונה. החלק את הסכין שלך מתחת לצדפה כדי לשחרר אותו, שמירה על הבשר והנוזל בקליפה. השתמש בסכין שלך כדי לגרד בזהירות כל רסיסי פגז.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
7
תכין את האיולי. מערבבים את השום, חלמונים, מיץ לימון וקורט של מלח במעבד מזון. טפטוף איטי בשמן הזית עם המנוע פועל ומעבד עד עבה. השתמש מרית גומי כדי להעביר את איולי לקערה, ואז לכסות להכניס למקרר.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
שום גויה®שום גויה®
איוליאיולי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
הכן את המטלית. מבשלים את הבייקון במחבת על אש בינונית, ערבוב, עד פריך.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
מוסיפים את שאלוט ופטריות ומבשלים 5 דקות, ערבוב.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
10
מוסיפים את השום, מבשלים 3 דקות, ואז מוסיפים את החמאה ואת הקורנית. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שום גויה®שום גויה®
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
11
להרכיב את הצדפות. מחממים את המטגן.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
12
מניחים את הצדפות, בקונכיות שלהם, במנות אפייה בודדות או צלחת אחת גדולה. (לשים גיליון מקומט של רדיד מתחתיהם כדי לשמור אותם יציב, במידת הצורך.) מעל כל אחד עם כפית של ragout פטריות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
13
סיים את המנה. מעל כל צדפה עם מנה של אאולי. מטגנים עד aeoli הוא זהב, על 2 דקות, ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
14
צילום: דוד א. לנד