צדפות בגריל בחוף המזרחי עם חלפיניו תירס סלסיטה
צדפות החוף המזרחי בגריל עם חלפיניו תירס Salsitan נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian ומספק כ 3 מנות. מנה אחת מכילה 345 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 25 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. לכו לחנות ותביאו פלפל חלפיניו, עגבניות שזיפים, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו צדפות בגריל בחוף המזרחי עם חלפיניו תירס סלסיטה, מרק עגבניות בחוף המזרחי, ו מתאבנים סרטנים בחוף המזרחי (מתכונים דומים).
הוראות
תדליק אש בגריל פחם או גז.
מניחים את התירס—בלי שום דבר על זה-על סבכת הגריל. גריל האוזניים של תירס, סיבוב התירס לפי הצורך כדי למנוע ממנו מקבל חרוך יותר מדי בצד אחד, במשך כ 7 דקות. (לא לבשל את התירס, או שזה יהיה רגשני!)
הסר מהחום ולתת להתקרר מעט.
הסר את הגרעינים מן הקורים ולהניח בצד.
בינתיים, להשפריץ רק קצת שמן קנולה על פרוסות עגבניות ובצל.
מניחים את פרוסות הבצל על הגריל.
מוסיפים את העגבניות חתוכות בצד למטה על הסורג החם וגריל עד ששניהם משחימים יפה, 3 עד 5 דקות. הפעל את פרוסות הבצל ועגבניות עם מלקחיים ולהמשיך לצלות עד תחתית העגבניות (החלקים המעוגלים) הם משחים יפה והבצל הופך רך וריחני, על 3 דקות יותר.
קוביות הבצל והעגבניות ומניחים בקערה.
מוסיפים את גרעיני התירס ואת jalapeño.
יוצקים את שמן זית וחומץ ומערבבים לשלב. מתבלים במלח. זה יכול להיעשות עד יום אחד לפני הזמן; רק להביא את salsita לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.
מניחים את הצדפות ישירות על הסורגים של הגריל, לסגור את המכסה, ומבשלים עד שכל הצדפות נפתחו, 4-5 דקות. השליכו את הצדפות שלא נפתחו בעצמן. פתח עוד יותר את אלה שהתחילו לפתוח ולמעלה כל אחד עם 1 כפית של התירס jalapeño salsita.
מלטינית גריל: מחניק ואוכל פשוט לארוחות ומסיבות חמות של רפאל פלומינו עם ארלן גרגגליאנו. זכויות יוצרים טקסט © 2010 By Rafael Palomino; photographs copyright © 2010 by Dan Goldberg. Published by Chronicle Books LLC.