צדפות בגריל עם זיגוג צ'יפוטלה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, במנה זו יש: 3323 קלוריות, 411 גר' של חלבון, ו 172 גרם של שומן למנה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו חמאה, גרידת ליים, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו צדפות בגריל מעץ בוויניגרט צ'יפוטלה, עוף בגריל עם זיגוג צ'יפוטלה פטל, ו תירס בגריל על קלח עם זיגוג מייפל צ'יפוטלה (מתכונים דומים).
הוראות
1
להקציף 2 כפות. מיץ ליים עם שמן זית, טקילה, כוסברה, כפית 1/2. מלח, והפלפל בקערה.
מרכיבים שתצטרך
1 תות, קלוף
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
טקילה
8 (U-12) שרימפס
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מוסיפים צדפות והמיצים שלהם, שומרים את הצדפות התחתונות. צינת צדפות 30 עד 45 דקות ולאחר מכן לנקז, הזמנת על 1 1/2 כוסות מרינדה.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוז
2 עד 3 כפיות מלח ים
1 כף מרסלה יבשה
3
בינתיים, להשרות פגזים במים במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כף מרסלה יבשה
1 כפית מלח היקורי מעושן
4
לנקז על מגבת מטבח יבש לטפוח. מחממים גז או גריל פחם לחום מאוד (אתה יכול להחזיק את היד שלך 1 עד 2 ב. מעל הגריל רק 1 עד 2 שניות).