צדפות בגריל עם חמאת טרגון חריף
והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם 67 סנט למנה נופל בתקציב שלך, צדפות בגריל עם חמאת טרגון חריף יכול להיות מצוין ללא גלוטן, ו pescatarian מתכון לנסות. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 31 גרם של שומן, וסך הכל 286 קלוריות. זה מושלם עבור יום העצמאות. גשו לסופר וקנו רוטב חריף, מלח כשר, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. עם כפית ציון של 18% המנה הזאת לא יוצאת מן הכלל. נסו סרטנים בגריל עם חמאת טרגון חריף, צדפות צלויות מתובלות עם רוטב אסיאתי, ו צדפות בגריל עם חמאת לימון (מתכונים דומים).
הוראות
תדליק גריל. במעבד מזון, דופק את החמאה עם טרגון, רוטב חם, מלח ופלפל עד מעורבב.
מעבירים את חמאת הטרגון לסדין של ניילון נצמד ומגלגלים אותה לתוך בול עץ בעובי 2 אינץ'. מקררים את החמאה עד שהיא מעט מוצקה, כ-15 דקות. פורסים את החמאה ל-36 טפיחות.
מניחים את הצדפות על הגריל החם, שטוח בצד למעלה. כסו את הגריל ותבשלו עד שהצדפות ייפתחו, בערך 5 דקות. באמצעות מלקחיים, להעביר את הצדפות למגש, מנסה לשמור את המשקאות בפנים. הסר במהירות את הצדפות העליונות ושחרר את הצדפות מהקליפות התחתונות. מעל כל צדפה עם טפיחה של חמאת טרגון ולהחזיר את הצדפות לגריל. מכסים את הגריל ומבשלים עד החמאה נמסה בעיקר ואת הצדפות חמות, על 1 דקה.