צדפות בגריל עץ טוסקני עם פנצ'טה פריך-עגבניות-בזיליקום
, המתכון הזה מכסה 5% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 144 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן. מתכון זה משמש 4. אם יש לכם שאלוט, צדפות, עלי בזיליקום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר איש מערות, ללא גלוטן, ללא חלב, וראשוני דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 35%. הציון הזה לא כל כך מצוין. מתכונים דומים: צדפות בגריל עץ בוויניגרט צ'יפוטלה, צדפות בגריל עם ג'לפנו-עשב מיניונט, ו צדפות עם מיניונטה אדומה.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מכניסים את הפנצ ' טה למחבת ברזל יצוק ומבשלים על אש בינונית-גבוהה עד שהם פריכים והשומן מעובד.
מוציאים לצלחת מרופדת במגבת נייר.
בזמן שהפנצ ' טה מתבשלת, שלבו את החומץ, שאלוט, גרגירי הפלפל, הבזיליקום, העגבניות ותבלו במלח.
הכינו את גריל הפחמים בעזרת מתנע ארובה מלא בריקטי פחם. כאשר הגחלים אדומות ומתחילות להאפיר, הוסיפו את שבבי העץ הספוגים באופן שווה מעל החלק העליון של הגחלים.
אחזו בכל צדפה, שטוחה כלפי מעלה, במגבת מטבח מקופלת. מצא את הפתח הקטן בין הקליפות ליד הציר וחטט אותו בעזרת סכין צדפות. נסו לא לשפוך את המיצים הטעימים, המכונים ליקר הצדפות, בקליפה התחתונה.
חותכים את בשר הצדפות משוחרר מהקליפה העליונה, ואז משחררים את הצדפה מהקליפה התחתונה על ידי הפעלת סכין הצדפות בזהירות מתחת לגוף. מחק את הקליפה העליונה, שטוחה יותר, שמירה על צדפה ומיצים בתחתית, פגז עמוק יותר.
מברישים את סורגי הבישול נקיים. צולים את הצדפות על אש גבוהה ישירה עד שהמיצים מתחילים לבעבע ושולי הצדפות מתכרבלים, 2 עד 4 דקות.
מורחים 1 1/2 כוסות מלח כשר באופן שווה על תחתית מגש גדול. מקננים בזהירות את הצדפות המבושלות במלח ומעליהם כל צדפה עם חלק מהמיגונט, כמה קוביות פנקטה וכמה עלי פטרוזיליה.
מזלפים מעט שמן זית כתית מעולה.