קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות6
ציון בריאות2
מגזין

צדפות בניחוח דבש לבנדר

צדפות בניחוח דבש לבנדר
לבנדר דבש ריחני צדפות נטול גלוטן,, ללא חלב, ופסקאטרי ומספק כ 6 מנות. מנה אחת מכילה 216 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 15 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם התרשמו מתכון זה. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. זה עובד הכי טוב כמו הר ד ' אובר, והוא נעשה על 30 דקות. אם יש לך שמן זרעי ענבים, דבש, סוכר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 24%. ציון זה לא כל כך מעולה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון תותים בניחוח לבנדר עם קרם דבש, לפודינג קינואה בניחוח לבנדר וניל, ו סלט פירות קיץ בניחוח לבנדר.

הוראות

1
בסיר קטן, על אש גבוהה, מוסיפים 2 כוסות שמן זרעי ענבים ומביאים ל -350 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
עלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדוליםעלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדולים
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
בזהירות לזרוק את כרישה לתוך השמן ומטגנים עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
3
מוציאים אותם משמן למגבות נייר לייבוש ומניחים בצד עד לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
4
בסיר נפרד על אש נמוכה מערבבים את הדבש, הלבנדר, הסוכר ומיץ הלימון. מבשלים 5 עד 10 דקות, נזהרים שלא לחרוך.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
6 כוסות או סוכר6 כוסות או סוכר
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
5
במחבת מטגנת גדולה על אש גבוהה מוסיפים את 2 כפות שמן זרעי הענבים הנותרים ומחממים עד סף העישון. מייבשים את הצדפות במגבת נייר, מתבלים במלח ופלפל, ומוסיפים אותם לשמן זרעי הענבים, בקבוצות במידת הצורך. מבשלים עד להזהבה משני הצדדים, 2 עד 3 דקות לכל צד. מסדרים את הכרישה על מגש הגשה ומעליהם את הצדפות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
עלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדוליםעלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדולים
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מזלפים דבש לבנדר ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
דבש לבנדרדבש לבנדר

יין מומלץ: פינו נואר, שרדונה, Chenin Blanc

פינו נואר, שרדונה ושנין בלאן הם הבחירות המובילות שלי לצדפות. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים נהדרים לצדפות צלויות או צרובות. אם הצדפות שלך מותאמות לבייקון או לבשר מרפא אחר, נסה פינו נואר צונן קלות. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא קשת סונומה פינו נואר. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -20 דולר.
קשת סונומה פינו נואר
קשת סונומה פינו נואר
פינו נואר זה מיושן באלון צרפתי, בעל צבע נופך יפהפה עם ניחוחות של דובדבן בינג, פטל אדום, תבלין אפייה ותווי וניל עדינים. הוא מציג רכות שופעת על החיך יחד עם טעמים של פירות אדומים וכחולים מרוכזים, עם ליבה של דובדבן ופטל כהה עם תווים אוראליים סגולים סגולים. גוף בינוני עם חומציות מאוזנת המרימה את הטעמים.