צדפות בסגנון ונציאני
צדפות בסגנון ונציאני יכול להיות רק חלב חינם ו pescatarian מתכון שחיפשת. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 311 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 22 גרם שומן. זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, והוא נעשה בסביבה 35 דקות. 36 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך שמן זית, צדפות קעור, שן שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 47%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו חסילונים וצדפות ונציאניים, פסטה בסגנון ונציאני, ו Cioppino בסגנון ונציאני.
הוראות
יש לשטוף את הצדפות במים קרים ואז לטפוח יבש עם נייר מטבח. עם מספריים, לגזור את האלמוגים (החלק הכתום) קרוב ככל שתוכל לצדפה הלבנה השמנמנה, ושמורה. לשפשף את הצדפות ביסודיות ולייבש אותם.
הסר את הקרום מן הלחם וזרוק. לשבור את הלחם לחתיכות קטנות, ואז דופק במעבד המזון כדי להפוך פירורי לחם בסדר. עצה למחבת גדולה לא מקל וטוסט פירורי הלחם על חום מתון, ערבוב מדי פעם. כאשר הם משחימים באופן שווה, להפריש.
מברשת כל פירורים מהמחבת עם נייר מטבח ולאחר מכן להוסיף את שמן הזית. כאשר חם, להוסיף את הצדפות אבל לא את האלמוגים. מטגנים מעל חום מתון במשך 3 דקות בכל צד, ולאחר מכן מוסיפים את האלמוגים, פטרוזיליה קצוצה ושום ומטגנים עוד דקה. אם הפגזת צדפות משלך ושמרת חלק מהמיץ המתוק שלהם, מסננים אותו דרך מוסלין כדי להסיר כל חול ואז להוסיף אותו למחבת עכשיו ולתת לו בועה מעל חום גבוה. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל, מוסיפים את מיץ הלימון ומערבבים היטב.
כפית שלוש צדפות והאלמוגים שלהם עם כמה ממיצי המחבת על כל אחד מהקונכיות הנקיות, ואז לפזר עם פירורי הלחם הקלויים היבש.
יין מומלץ: שרדונה, Chenin Blanc, פינו נואר
צדפות עובדות ממש טוב עם שרדונה, שנין בלאן, ופינו נואר. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. שרדונה Antica (Mountain Select) עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 29 דולר לבקבוק.
![שרדונה Antica (Mountain Select)]()
שרדונה Antica (Mountain Select)
שרדונה 2017 תוססת ועשירה בניחוחות מפתים שמובילים לליבה מוצקה של טעמי אגס, תפוח ומשמש המוצלים על ידי אלון מתובל קלות. על החיך, היין מציע שכבה על גבי שכבה של טעמים מתמשכים. היין מדגיש טוהר זני עם אלגנטיות ורעננות על החיך.השרדונה נבחר ממנות בנות 4 עד 31 ממנות נבחרות של תשעה בלוקים של כרם, אשר מוצמדים בגובה של 1,413-1,494 רגל. מבחר השנה מורכב מ-10 שיבוטים של שרדונה - תשעה שיבוטים בורגונדיים ובחירת ויימר המורשת המהוללת—שיחד יוצרים את המורכבות בארומטיקה ופלבורים שאנו מחפשים לשרדונה המובחר בהרים שלנו.