צדפות ג'ינג'ר-צ' ילי
צדפות ג'ינג'ר-צ' ילי דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 25 גרם של שומן, וסך הכל 273 קלוריות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. גשו לסופר וקנו אספרגוס, שמן זית, צדפות ים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו צדפות ג'ינג'ר, צדפות עם אורזו, עגבניות וג'ינג'ר, ו ג'ינג'ר מערבבים צדפות מטוגנות (מתכונים דומים).
הוראות
לשטוף אספרגוס, הצמד את ולהשליך קצוות קשים, ולחתוך גבעולים הנותרים באלכסון לחתיכות 1 1/2 אינץ'. לשטוף צדפות היטב יבש לטפוח; אם רחב יותר מ 1 1/2 אינץ', לחתוך לחצי.
במחבת nonstick 12 אינץ 'או ווק 14 עד 15 אינץ' על חום גבוה, לשלב אספרגוס ומים כוס 1/3. מערבבים לעתים קרובות רק עד אספרגוס הוא רך-פריך כאשר פירסינג, 3 עד 4 דקות.
יוצקים אספרגוס לתוך קערה.
כדי פאן, להוסיף שמן, ג ' ינג 'ר, שום, צ' ילי jalapeo, פתיתי צ ' ילי. מערבבים עד רוחש, על 1 דקה.
הוסף צדפות ומערבבים לעתים קרובות במשך 1 דקה יותר.
להוסיף יין. מערבבים עד צדפות אטומות אבל עדיין לחות למראה במרכז החלק העבה ביותר( לחתוך לבדיקה), 2 עד 3 דקות. עם כפית מחוררת, להעביר צדפות לקערה.
מרתיחים נוזל במחבת עד מופחת 1/2 כוס, 5 עד 7 דקות. להפחית את החום, להוסיף חמאה, ומערבבים רק עד נמס, על 1 דקה. להחזיר אספרגוס וצדפות למחבת; מערבבים עד חם, על 2 דקות.
יוצקים מיד לתוך קערת הגשה.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
יין מומלץ: שרדונה, Chenin Blanc, פינו נואר
צדפות ניתן לזווג עם שרדונה, Chenin Blanc, ו פינו נואר. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. שרדונה "טרנטדיו לה סטוריה" עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
![טרנטדיו שרדונה סטוריה]()
טרנטדיו שרדונה סטוריה
שרדונה 2014, חוף סונומה, אופייני למגוון עם ניחוחות של תפוחים, אפרסקים לבנים והדרים. עם זמן רב יותר בניחוחות זכוכית מגוונת של אגוז מוסקט, טוסט קל וניל באים לשחק יחד עם הצעה של אננס ולימונים מאייר בשלים. הפה מרגיש פריך ומאופק עם מינרליות ברורה וטוהר של פירות. עשיר, אלגנטי ומאוזן להפליא.