צדפות ופטוצ'יני בטעם קרמי עשוי להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 488 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם צדפות ים, חלב, גרידת לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החלב דל שומן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מילקשייק בראוני קרמל מלוח כקינוח. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. נסו צדפות ים ופטוצ'יני, צדפות ים עם פטוצ'יני עגבניות, ו צדפות בזיליקום עם פטוצ'יני תרד (מתכונים דומים).
הוראות
1
מביאים סיר גדול של מים מלוחים קלות לרתיחה; מבשלים את הפטוצ ' יני לרתיחה עד מבושל דרך מעט מוצק, על 6 דקות; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
פטוצ ' יני
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
מתבלים את הצדפות במלח.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
3
מחממים שמן זית במחבת גדולה שאינה מקל על חום בינוני גבוה ומבשלים את הצדפות עד חום זהוב, 2 עד 3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מעבירים צדפות לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
5
יוצקים את מיץ הצדפות למחבת.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס (21 עד 25 ספירה), קלופים ונטולי ורידים, עם זנבות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
לטאטא יחד את החלב דל שומן, קמח, פלפל לבן, ו 1/8 כפית מלח עד התערובת חלקה; לטאטא לתוך מיץ צדפות. להפחית את החום נמוך ולהביא את הרוטב לרתיחה, לטאטא כל הזמן. מבשלים עד מעובה, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 אחוז חלב
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
שרימפס (21 עד 25 ספירה), קלופים ונטולי ורידים, עם זנבות
לוראן מטבח מקצועי®
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
7
להחזיר את הצדפות וכל מיצים שהצטברו למחבת ומערבבים את האפונה עד לשלב ביסודיות. חזור לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
שרדונה, שנין בלאן ופינוט נואר הם בחירה מצוינת לצדפות. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. האקסבייר מונו בורגון לס גרנדס קוטור שרדונה עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.