קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות35
מגזין

צדפות ופטוצ'יני אפונה שמנת

צדפות ופטוצ'יני אפונה שמנת
צדפות ופטוצ'יני בטעם קרמי עשוי להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 488 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם צדפות ים, חלב, גרידת לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החלב דל שומן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מילקשייק בראוני קרמל מלוח כקינוח. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. נסו צדפות ים ופטוצ'יני, צדפות ים עם פטוצ'יני עגבניות, ו צדפות בזיליקום עם פטוצ'יני תרד (מתכונים דומים).

הוראות

1
מביאים סיר גדול של מים מלוחים קלות לרתיחה; מבשלים את הפטוצ ' יני לרתיחה עד מבושל דרך מעט מוצק, על 6 דקות; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
פטוצ ' יניפטוצ ' יני
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
מתבלים את הצדפות במלח.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
3
מחממים שמן זית במחבת גדולה שאינה מקל על חום בינוני גבוה ומבשלים את הצדפות עד חום זהוב, 2 עד 3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מעבירים צדפות לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
5
יוצקים את מיץ הצדפות למחבת.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס (21 עד 25 ספירה), קלופים ונטולי ורידים, עם זנבותשרימפס (21 עד 25 ספירה), קלופים ונטולי ורידים, עם זנבות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
לטאטא יחד את החלב דל שומן, קמח, פלפל לבן, ו 1/8 כפית מלח עד התערובת חלקה; לטאטא לתוך מיץ צדפות. להפחית את החום נמוך ולהביא את הרוטב לרתיחה, לטאטא כל הזמן. מבשלים עד מעובה, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 אחוז חלב1 אחוז חלב
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
שרימפס (21 עד 25 ספירה), קלופים ונטולי ורידים, עם זנבותשרימפס (21 עד 25 ספירה), קלופים ונטולי ורידים, עם זנבות
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
7
להחזיר את הצדפות וכל מיצים שהצטברו למחבת ומערבבים את האפונה עד לשלב ביסודיות. חזור לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
מערבבים בעדינות את הפטוצ ' יני מבושל, 1/2 כוס גבינת רומנו, עירית, גרידת לימון ומיץ לימון לצדפות ורוטב.
מרכיבים שתצטרך
פטוצ ' יני מבושלפטוצ ' יני מבושל
10 צ'ילי סרנו, גבעול, קצוץ גס10 צ'ילי סרנו, גבעול, קצוץ גס
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוטפרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
9
מפזרים 1/4 כוס הנותרים של גבינת רומנו לשרת.
מרכיבים שתצטרך
10 צ'ילי סרנו, גבעול, קצוץ גס10 צ'ילי סרנו, גבעול, קצוץ גס

יין מומלץ: שרדונה, Chenin Blanc, פינו נואר

שרדונה, שנין בלאן ופינוט נואר הם בחירה מצוינת לצדפות. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. האקסבייר מונו בורגון לס גרנדס קוטור שרדונה עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardoneon
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardoneon
שרדונה Les Grandes Coutures הוא משלוש חלקות הגובלות Meursault עם גפנים בגילאי 15 עד 51 שנים. קרקעות הם בעיקר argile (חימר), מביא משקל ומרקם זה Bourgogne Blanc.בציר 2015 מציג ניחוחות של מלון בשל, אגוזי לוז, פודינג לימון, ונוטים להיות רחב יותר ומרקם יותר מאשר יינות מכפרים שכנים. הזדקנות חביות עץ אלון צרפתי קטן משאיל הערות של טוסט ווניל.בורגונדי לבן, עם העושר שלה, מרקם, טעמים קלויים זוגות היטב עם דגים קלים רכיכה והוא יכול לאזן רטבים מבוססי שמנת. שרדונה בגיל אלון מאקלים חם מעניק את עצמו היטב לדגים בגריל, עמילנים, חמאה ואגוזים קלויים.