צדפות ים צרובות ברוטב הדר חריף
צדפות ים צרוב עם רוטב הדר חריף נטול גלוטן,, ראשוני וצמחוני ומספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 52 קלוריות. לך לחנות ותביא מיץ מנדרינה, חמאה, פיסטוקים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה די גרוע. נסו צדפות צרובות ברוטב ג'ינג'ר הדר, צדפות צרובות עם רוטב אוכמניות פיקנטי, Guanciale & ריזוטו שיטאקי, ו סלט ארוגולה הדרים עם צדפות צרובות (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 5 מרכיבים בסיר קטן; להביא לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 3 דקות או עד עבה מעט.
מחממים מחבת ברזל יצוק מעל חום בינוני גבוה.
שלב 2 כפות מיץ מנדרינה, אבקת צ ' ילה, פלפל אדום, ומלח בקערה גדולה; להוסיף צדפות, זורק בעדינות למעיל.
הוסף צדפות למחבת; לבשל 2 דקות בכל צד או עד השחמה.
מוסיפים יין למחבת, מגרדים מחבת כדי לשחרר חתיכות השחמה; מביאים לרתיחה.
מוסיפים תערובת תפוזונים וחמאה. הפחת את החום לנמוך; מערבבים עד שהחמאה נמסה. מסדרים 5 צדפות על כל אחד 8 צלחות; העליון כל מנה עם רוטב 3 כפות; מפזרים 1 כפית אגוזים.
יין מומלץ: שרדונה, Chenin Blanc, פינו נואר
צדפות עובדות ממש טוב עם שרדונה, שנין בלאן, ופינו נואר. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. אתה יכול לנסות שרדונה Antica (Mountain Select). מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -29 דולר לבקבוק.
שרדונה Antica (Mountain Select)
שרדונה 2017 תוססת ועשירה בניחוחות מפתים שמובילים לליבה מוצקה של טעמי אגס, תפוח ומשמש המוצלים על ידי אלון מתובל קלות. על החיך, היין מציע שכבה על גבי שכבה של טעמים מתמשכים. היין מדגיש טוהר זני עם אלגנטיות ורעננות על החיך.השרדונה נבחר ממנות בנות 4 עד 31 ממנות נבחרות של תשעה בלוקים של כרם, אשר מוצמדים בגובה של 1,413-1,494 רגל. מבחר השנה מורכב מ-10 שיבוטים של שרדונה - תשעה שיבוטים בורגונדיים ובחירת ויימר המורשת המהוללת—שיחד יוצרים את המורכבות בארומטיקה ופלבורים שאנו מחפשים לשרדונה המובחר בהרים שלנו.