צדפות ים צרובות על סלט כרוב אסייתי נטול גלוטן,, וטבעוני ומספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 34 קלוריות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור יום העצמאות. גשו לסופר וקנו פלפל, רוטב סויה, זרעי שומשום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: צדפות צרובות עם סלט מנגו כרמלי, צדפות ים צרובות עם Banyuls חומץ וסלט צ'יקורי, ו צדפות צרובות עם רוטב אסיאתי ליים-צ'ילה.
הוראות
1
מערבבים כרוב וצנוניות בקערה גדולה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
2
מערבבים חומץ אורז, רוטב סויה, 1 כפית שמן, ופלפל אדום, ערבוב היטב עם מקצף.
מרכיבים שתצטרך
3
חום שנותר 1 כפית שמן במחבת nonstick גדולה על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
4
מפזרים צדפות עם מלח ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים צדפות למחבת; מבשלים 3 דקות בכל צד או עד לסיום. סדר 1 תערובת כרוב כוס על כל אחד 4 צלחות; העליון כל מנה עם 4 צדפות.
מרכיבים שתצטרך
6
טפטוף כל מנה עם תערובת חומץ 1 כף; מפזרים כל מנה עם 1/2 זרעי שומשום כפית.
צדפות עובדות ממש טוב עם שרדונה, שנין בלאן, ופינו נואר. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. יין אחד אתה יכול לנסות הוא טיילר יקב סנטה ברברה שרדונה מחוז. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 30 דולר.