צדפות מאודות במרק ירוק זעפרן ואביב
צדפות מאודות ב זעפרן & מרק ירוק האביב דורש בערך 15 דקות מההתחלה ועד הסוף. במנה עיקרית זו יש 147 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 9g של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זה יהיה להיט בחג האביב שלך. אם יש לכם פלחי לימון, גדילי זעפרן, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, הפליאוליתית, ו primal דיאט. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : Capellini עם צדפות מולים מרק זעפרן עשיר, צדפות צלויות וצ'וריסו במרק עגבניות-זעפרן, ו צדפות מאודות או מולים במרק מתובל.
הוראות
מניחים את המניה, צ ' וריסו, שום וזעפרן במחבת גדולה ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את הירוקים, מכסים ומבשלים 2 דקות עד נבול לחלוטין.
מוסיפים את הצדפות, מכסים ומבשלים על אש גבוהה במשך 4-5 דקות עד שכל צדפה נפתחה. מערבבים את הפטרוזיליה הקצוצה.
באמצעות כפית מחוררת, מחלקים את הירוקים ואת הצדפות בין קערות גדולות, רדודות ואז מצקת על המרק.
טפטוף עם שמן ומגישים עם לימון כדי לסחוט מעל.
יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג
צדפות ניתן לזווג עם שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פולי ג ' ונסון Carneros שרדונה. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 23 דולר.
![פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה]()
פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה
ניחוחות מרוכזים ומורכבים ב-2016 שרדונה קרנרוס שלנו. הערות של אפרסק בגריל, אגס, קרואסון בחמאה, ווניל להגדיר את הבמה לשרדונה עשיר, בעל גוף מלא. ניחוחות להרחיב על החיך עם טעמים מעוררי תיאבון של אגס, פריך תפוחים, יערה, קוקוס קלוי, וופל וניל. האיזון והמבנה של יין זה יחד עם חומציותו הבהירה הופכים אותו ליין ראוי לגילו להנאה במשך מספר שנים. תיהנו מהיופי הזה עם עוף צלוי עסיסי וריזוטו פטריות בר.