צדפות מאליבו של מתיו דורש כ 30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 169 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן גשו לסופר וקנו פרמזן, מקלות תפוחי אדמה מטוגנים, חומץ יין, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. עם כפית ציון של 40% המנה הזאת לא כל כך מרהיבה. מתכונים דומים: צדפות מאליבו של מתיו, מאפינס תבלין גזר טבעוני דל שומן בריא של מתיו, ו שקיעת מאליבו.
הוראות
1
מחממים גריל גבוה. מחממים התנור ל 500 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
לקלף את הצדפות ולהניח בצד במקרר או על קרח, שמירה עליהם בקליפה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפיות מלח ים
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
3
בקערה קטנה, לשלב את המיונז, חומץ לבן, פרמזן, מלח ופלפל שחור טחון טרי, לפי הטעם, קאיין, ופלפל לבן. מערבבים לשלב, ולאחר מכן מערבבים במקלות תפוחי אדמה מטוגנים.
מרכיבים שתצטרך
פסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטה
מקלות תפוחי אדמה
חומץ לבן מזוקק
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
רוטב עגבניות Hunt's®
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
במחבת קטנה מוסיפים את שמן הזית ומחממים על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מוסיפים את הפלפלים ואת הבצל האדום ואת הטחון במשך 3 דקות, ולאחר מכן מוסיפים את התרד ומאפשרים לנבול. להתאים תיבול, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
אטריות ריגטוני מיובשות
תיבול יווני (מומלץ: איי התבלינים)
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
6
למעלה כל צדפה עם תערובת תרד, חלוקת באופן שווה, ולאחר מכן לעשות את אותו הדבר עם תערובת מיונז. למעלה עם havarti ומניחים על תבנית אפייה מרופדת בשכבת מלח סלעים. צלי בתנור עד גבינה הוא מבעבע וצדפות הם רק התחממו דרך, 5 עד 6 דקות.