צדפות מוקפצות על פטוצ'יני לימון
צדפות מוקפצות על פטוצ'יני לימון דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 258 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו מרגרינה, קליפת לימון, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. וזה די טוב. נסו הצג פקק צרוב צדפות עם פירורי לחם ריחני לימון פטוצ'יני עם זעפרן ואספרגוס, צדפות ים ופטוצ'יני, ו צדפות ים עם פטוצ'יני עגבניות (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 3 מרכיבים בשקית ניילון גדולה zip-top כבד חובה.
להוסיף צדפות לשקית, ולאטום; לנער מעיל.
מחממים שמן ומרגרינה במחבת nonstick גדולה על חום גבוה.
הוסף צדפות; לבשל 2 דקות בכל צד או עד השחמה קלה ועשה.
הסר צדפות מהמחבת; להתחמם. להפחית את החום בינוני; להוסיף וודקה, קליפת לימון, מיץ לימון, שום, ומבשלים 3 דקות, ערבוב מדי פעם.
הסר מהחום; הוסף פסטה, וזרוק בעדינות למעיל. מחלקים תערובת פסטה באופן שווה בין 4 צלחות בודדות; העליון עם צדפות.
מפזרים כל מנה עם 1 כף גבינה 1 פטרוזיליה כף.