צדפות ממולאות אפויות
אם יש לכם בצל, פטרוזיליה עלה שטוח, פפריקה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. . מתכונים דומים: צדפות ממולאות אפויות, צדפות אפויות ממולאות, ו צדפות ממולאות נקניק ועשב.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (205 מעלות C).
במחבת גדולה, להמס חמאה עם שמן זית על אש בינונית. מערבבים בצל, ומבשלים עד שקוף. מערבבים צדפות, בשר סרטנים, פטרוזיליה, פלפל לימון ופירורי לחם. להפחית את החום נמוך, לאט לשפוך מיץ צדפות עד תערובת הוא דביק מעט, אבל לא רטוב. פירורי הלחם ימשיכו לספוג לחות, אז להיזהר לא להוסיף יותר מדי מיץ צדפות.
מלא כל צדפה נקייה עם תערובת, לחיצה בחוזקה לתוך פגז. מסדרים על תבנית אפייה, ומפזרים קלות עם פפריקה. (פגזים ממולאים עשויים להיות מכוסים וקפואים בשלב זה לשימוש מאוחר יותר.)
אופים בתנור שחומם מראש במשך 20 דקות, או עד חום זהוב ולוהט. אם קפוא, אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 30 דקות, או עד התחמם.
מגישים חם על מגש עם טריזי לימון.
יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג
שרדונה, מוסקאדה וריזלינג הם בחירה מצוינת לצדפות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. היינות בדיעבד שרדונה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
![יינות בדיעבד שרדונה]()
יינות בדיעבד שרדונה
השרדונה שלנו מ-2018 מקורו בכרמים בקרנרוס ובאוק נול. מותסס נירוסטה, ולאחר מכן בגיל שלושה חודשים על lees אלון צרפתי ניטראלי, היין מראה חומציות רבה, משקל ותחושה הפה. זה 100% שרדונה מראה חומציות שמורות בדרך כלל עבור יינות אל חלד בלבד. זה שרדונה מאוזן להפליא.