צדפות עם יוגורט ושומר
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 20 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאים ל-35 מנות. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, שן שום, שמן צמחי, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו צדפות ים בגריל ושומר, Fusilli עם שומר, צדפות & Pernod, ו לינגוויני עם צדפות, שומר ועגבניות (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה, חום 1 כף שמן זית.
מוסיפים את השומר, לקצץ בצד למטה, מתבלים עם מלח ופלפל ומבשלים על חום גבוה בינוני, הופך פעם אחת, עד השחמה על 2 צדדים, 6 דקות.
מוסיפים את כף 1 הנותרים של שמן זית ואת שאלות, שום, טימין וזעפרן ומבשלים, ערבוב, עד שאלות הוא התרכך, 1 דקה.
מוסיפים את המניה, מכסים ומבשלים על אש נמוכה, פונה פעם אחת, עד השומר הוא במכרז, 12 דקות. מתבלים במלח ופלפל, משליכים את הקורנית.
במחבת גדולה אחרת, מחממים את שמן הירקות. מתבלים את הצדפות במלח ופלפל ומוסיפים למחבת. מבשלים מעל חום גבוה עד משחימים עשירים בחוץ אבל בקושי מבושל בתוך, על 1 דקה לכל צד.
באמצעות כפית מחוררת, להעביר את השומר לצלחות.
מגישים את הצדפות, יוגורט מלוח ומיצי שומר לצד.
יין מומלץ: שרדונה, Chenin Blanc, פינו נואר
שרדונה, שנין בלאן ופינוט נואר הם בחירה מצוינת לצדפות. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. שרדונה a עד Z עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
![שרדונה א 'עד ת']()
שרדונה א 'עד ת'
שרדונה a To Z 2010 נפתח עם ניחוחות של פרחים לבנים, מנדרינה, ליים, חבושים, אבן רטובה ומינרלים המתפתחים עוד יותר לתוך אגוז מוסקט, דבש, תפוח ירוק עם רמזים של זנגביל. התקפה עמוסה במינרלים היא בהירה, מעוררת תיאבון ואינטנסיבית. אמצע החיך הניואנסי ממשיך עם טעמים שמשקפים ומגבירים את הארומטיקה. הגימור ארוך, נקי, פריך ועסיסי עם טעמים של יערה, הדרים ואבן רטובה. יין זה מדגים שרדונה Steely קלאסי אורגון. 2010 היה בציר יוצא דופן ליינות לבנים באורגון והיין המתוחכם הזה המונע על ידי טרואר אינו יוצא מן הכלל; בהיר, חריף ואינטנסיבי הוא יספק במהלך 5 השנים הבאות.