מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני מספק מנה 6 . מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 19 גרם של שומן, וסך הכל 202 קלוריות. אם יש לכם שמן זית, צדפות ים, פרחים כרובית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו צדפות צרובות עם כרובית, צלפים וצימוקים, צדפות עם מחית כרובית, פטרוזיליה וצלפים, ו צדפות מפרץ עם צלפים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מבשלים כרובית פרחים בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד במכרז, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2
מסננים ומעבירים כרובית לקערה.
מרכיבים שתצטרך
3
חום 1 כף שמן באותו סיר מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
4
להוסיף תרד ולזרוק עד רק נבול אבל עדיין ירוק בהיר, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5
העברת תרד כדי מסננת להגדיר מעל קערה גדולה לנקז היטב. שמור סיר. לעשות קדימה: יכול להתבצע 2 שעות קדימה.
מרכיבים שתצטרך
6
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר.
7
חום 1 כף שמן בסיר שמור.
מרכיבים שתצטרך
8
להוסיף חצי שאלוט; לטגן 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
9
מפזרים כרובית קינמון, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
10
הוסף לסיר וזרוק למעיל.
11
מוסיפים תרד וזורקים עד מחומם דרך, כ 3 דקות. מחלקים ירקות בין 6 צלחות.
מרכיבים שתצטרך
12
בינתיים, חום שנותר 1 כף שמן במחבת בינונית על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
13
מפזרים צדפות עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
14
הוסף למחבת; לצרוב עד אטום רק במרכז, על 2 דקות לכל צד.
15
מניחים צדפה 1 על כל צלחת. ממיסים חמאה באותו מחבת.
מרכיבים שתצטרך
16
מוסיפים חצי משלל ו-3 מרכיבים אחרונים. מבשלים עד שהחמאה מתחילה להשחים, כ -4 דקות. כף מעל צדפות ומגישים.
שרדונה, שנין בלאן ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לצדפות. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה GEN5. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 9 דולר.