צדפות-פאפאיה סביצ'ה
צדפות - פפאיה סביצ'ה היא ללא גלוטן, וכל 30 מנה צדדית. מנה אחת מכילה עד 1 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 223 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. לך לחנות ותביא פלפל, שמן זית, מיץ גויאבה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: צדפות סביצ'ה, צדפות סביצ'ה עם דייקון, ו צדפות סביצ'ה עם דייקון.
הוראות
חצי פפאיה; לגרוף את הזרעים, הזמנת 2 כפות. לקלף קוביות פפאיה; להפריש.
מקום שמורות זרעי פפאיה, מיץ פפאיה, הבא 7 מרכיבים בבלנדר. להתמזג במשך 1 דקות. עם בלנדר פועל, לאט להוסיף שמן זית; להתמזג במשך 30 שניות. לגרוף את זרעי שעועית וניל, ולהוסיף לתערובת; מערבבים.
מניחים צדפות בקערת נירוסטה גדולה או זכוכית; מערבבים פפאיה שמורות, jalapeo, בצל, ואם תרצה, שמן כמהין.
מוסיפים תערובת מעורבת, ערבוב טוב.
מכסים ומקררים לפחות 2 שעות.
הסר שעועית וניל לפני ההגשה. כף לתוך משקפיים בודדים; לקשט, אם תרצה.
הערה: אם משתמשים בצדפות ים גדולות, לחתוך לחצי. פפאיה ומיצי גויאבה זמינים בשווקים אתניים או במעבר הבינלאומי בחנויות מכולת רבות.
יין מומלץ: שרדונה, Chenin Blanc, פינו נואר
צדפות עובדות ממש טוב עם שרדונה, שנין בלאן, ופינו נואר. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. אתה יכול לנסות שרדונה Hahn Winery Santa Lucia Highlands. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.
![האן יקב סנטה לוצ ' יה הר שרדונה]()
האן יקב סנטה לוצ ' יה הר שרדונה
עשיר ושכבות, עם הערות משיי של אפרסק, נקטרינה, אגס בשל ווניל.