צדפות צלויות עם חמאת עשבי תיבול
צדפות צלויות עם חמאת עשב דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 46 גרם של שומן, וסך הכל 509 קלוריות. אם יש לכם מלח, חלמון ביצה, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. נסו צדפות מקומיות עם חמאת עשבי תיבול, צדפות בגריל עם חמאת עשבי תיבול, ו צדפות מנילה בגריל עם חמאת לימון (מתכונים דומים).
הוראות
מקציפים חמאה במהירות גבוהה עם מיקסר חשמלי עד רכות.
הוסף פירורי קרקר, חלמון ביצה, ושום, פועם עד מעורבב. מערבבים פטרוזיליה ו 5 החומרים הבאים.
מניחים תערובת חמאה על נייר שעווה, להתגלגל לתוך יומן 1 1/2 אינץ ' בקוטר. תירגע עד שתתייצב.
צדפות פתוחות, ולהשליך פגז עליון. לשחרר את הבשר מן הקליפה התחתונה, ולשטוף במים קרים.
חותכים חמאה לפרוסות בעובי 1/8 אינץ ' ומניחים פרוסה 1 על כל צדפה.
מטגנים 5 סנטימטרים מחום 5 דקות או עד חום זהוב.
הערה: כל חמאה שנותרה יכולה להיות עטופה ומאוחסנת במקפיא או במקרר. בגלל הסיכון של סלמונלה בחלמון גלם, חמאה חייב להיות מבושל במתכון מחומם ולא משמש כמרווח קר.
יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג
שרדונה, מוסקאדה וריזלינג הם בחירה מצוינת לצדפות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה חנה. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 16 דולר.
![חנה שרדונה]()
חנה שרדונה
עם צבע של דבש מבריק קש זהוב, יין זה מביא ניחוחות של אפרסק בגריל, פאי אגס, עם קרמל,נבל, אננס. על החיך, פרוסת תפוח טרי עם קרום עוגה, קרמל, עוגת אגס, אפרסק בגריל, טוסט ובננה.