צדפות צרובות ברוטב אספרגוס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' ouvre, אז תנו הזדמנות ל צדפות צרובות עם רוטב אספרגוס. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 11 גר' של חלבון, 26 גרם של שומן, וסך הכל 303 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מתכון זה מ מתכונים פשוט יש 471 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. אם יש לך חמאה, מלח, שמן canolan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. - שזה לא ניתן לאילתור. נסו מרק אספרגוס קרמי עם צדפות צרובות, צדפות צרובות מחבת עם אספרגוס ופנצ'טה, ו צדפות צרובות מחבת עם אספרגוס מתכון כרישה תינוק (מתכונים דומים).
הוראות
מלח את הצדפות: מלח את הצדפות היטב ולהניח בצד בטמפרטורת החדר בזמן שאתה עושה את רוטב האספרגוס.
מבשלים את האספרגוס לרוטב: השתמשו בקולף תפוחי אדמה כדי לגלח את השכבה החיצונית מחנית האספרגוס, עד כשלושה רבעים מהדרך במעלה החנית. חלק זה הוא סיבי יותר ולא יישבר גם בבלנדר. קוצצים את חניתות האספרגוס לחתיכות 2 אינץ'.
מרתיחים את האספרגוס בסיר של מים מלוחים במשך 5-8 דקות. זה ארוך יותר ממה שאתה בדרך כלל לבשל אספרגוס, אבל אתה רוצה החניתות להתמזג היטב מאוחר יותר.
הסר את האספרגוס מן הסיר. אם אתה רוצה לשמור על צבע ירוק תוסס, לזעזע אותם באמבט קרח.
שים את האספרגוס המבושל במעבד מזון או בבלנדר.
מוסיפים חצי ממניות העוף ופירה עד חלקה. (אם אתה רוצה מרקם חלק עוד יותר אתה יכול לדחוף את פירה דרך מסננת רשת בסדר או טחנת מזון.)
יוצקים את הרוטב לסיר קטן ומוסיפים את החמאה.
חום מעל חום נמוך מאוד עד החמאה נמסה, אבל לא נותנים לו לרתוח, או אפילו מבשלים. הרוטב צריך להיות חם, לא חם. אם הרוטב הוא עבה מדי אתה יכול להוסיף יותר ציר עוף.
לצרוב את הצדפות בצד אחד: ללטף את הצדפות יבש עם מגבת נייר.
מחממים מחבת מוקפצת בחום גבוה.
מוסיף שמן הבישול שלך, ולתת לו לחמם במשך 2 דקות. המחבת צריכה להיות חמה מאוד. אם הוא מתחיל לעשן, תזיזו את המחבת מהחום.
שכב בצדפות במחבת, מופרדים היטב אחד מהשני. ייתכן שיהיה עליך לצרוב בקבוצות.
אם הצדפות שלך עבות יותר מ 1 אינץ', להפוך את החום עד בינוני גבוה. רוב צדפות הים הן על אינץ'.
תן להם לצרוב מבלי לזוז לפחות 3-4 דקות.
לפקוח עין עליהם. אתה תראה קרום מתחיל להיווצר על הקצה החיצוני של הצדפה, ואת הבשר יתחיל להלבין כלפי מעלה. זמן טוב לבדוק את הצדפה הוא כאשר אתה רואה טבעת חום זהוב בקצה הצדפה.
נסה להרים אותו עם מלקחיים, ואם זה בא בצורה נקייה, לבדוק את זה-אתה צריך לראות צרי זהב עמוק. אם לא, תן לו לסגת ולשמור צורב.
לצרוב את הצדפות בצד השני: כאשר הצדפות הם צרוב היטב בצד אחד, להפוך אותם ולצרוב על חום גבוה במשך 1 דקה (לתת או לקחת). ואז לכבות את החום.
החום שיורית ימשיך לבשל את הצדפות במשך כמה דקות.
תן לצדפות לבשל לפחות עוד דקה, או יותר אם אתה אוהב צדפות שלך עשוי היטב.
לשרת: כדי לשרת לשפוך קצת רוטב באמצע הצלחת, העליון עם הצדפות, הצד השחום יותר למעלה.
מקשטים עם קצת פטרוזיליה קצוצה אם אתה רוצה, ואולי עם חתיכת לימון.
יין מומלץ: שרדונה, Chenin Blanc, פינו נואר
שרדונה, שנין בלאן ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לצדפות. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. אתה יכול לנסות שרדונה Coutses Les Grandes Xavier Monnot Bourgogne. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 30 דולר לבקבוק.
![Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardoneon]()
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardoneon
שרדונה Les Grandes Coutures הוא משלוש חלקות הגובלות Meursault עם גפנים בגילאי 15 עד 51 שנים. קרקעות הם בעיקר argile (חימר), מביא משקל ומרקם זה Bourgogne Blanc.בציר 2015 מציג ניחוחות של מלון בשל, אגוזי לוז, פודינג לימון, ונוטים להיות רחב יותר ומרקם יותר מאשר יינות מכפרים שכנים. הזדקנות חביות עץ אלון צרפתי קטן משאיל הערות של טוסט ווניל.בורגונדי לבן, עם העושר שלה, מרקם, טעמים קלויים זוגות היטב עם דגים קלים רכיכה והוא יכול לאזן רטבים מבוססי שמנת. שרדונה בגיל אלון מאקלים חם מעניק את עצמו היטב לדגים בגריל, עמילנים, חמאה ואגוזים קלויים.