קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות2
ציון בריאות17
מגזין

צדפות צרובות ברוטב אספרגוס

צדפות צרובות ברוטב אספרגוס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' ouvre, אז תנו הזדמנות ל צדפות צרובות עם רוטב אספרגוס. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 11 גר' של חלבון, 26 גרם של שומן, וסך הכל 303 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מתכון זה מ מתכונים פשוט יש 471 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. אם יש לך חמאה, מלח, שמן canolan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. - שזה לא ניתן לאילתור. נסו מרק אספרגוס קרמי עם צדפות צרובות, צדפות צרובות מחבת עם אספרגוס ופנצ'טה, ו צדפות צרובות מחבת עם אספרגוס מתכון כרישה תינוק (מתכונים דומים).

הוראות

1
מלח את הצדפות: מלח את הצדפות היטב ולהניח בצד בטמפרטורת החדר בזמן שאתה עושה את רוטב האספרגוס.
מרכיבים שתצטרך
אספרגוסאספרגוס
צדפותצדפות
רוטברוטב
מלחמלח
2
מבשלים את האספרגוס לרוטב: השתמשו בקולף תפוחי אדמה כדי לגלח את השכבה החיצונית מחנית האספרגוס, עד כשלושה רבעים מהדרך במעלה החנית. חלק זה הוא סיבי יותר ולא יישבר גם בבלנדר. קוצצים את חניתות האספרגוס לחתיכות 2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
אספרגוסאספרגוס
תפוח אדמהתפוח אדמה
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף
בלנדרבלנדר
3
מרתיחים את האספרגוס בסיר של מים מלוחים במשך 5-8 דקות. זה ארוך יותר ממה שאתה בדרך כלל לבשל אספרגוס, אבל אתה רוצה החניתות להתמזג היטב מאוחר יותר.
מרכיבים שתצטרך
אספרגוסאספרגוס
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
4
הסר את האספרגוס מן הסיר. אם אתה רוצה לשמור על צבע ירוק תוסס, לזעזע אותם באמבט קרח.
מרכיבים שתצטרך
אספרגוסאספרגוס
קרחקרח
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
5
הפוך את רוטב האספרגוס: 
מרכיבים שתצטרך
אספרגוסאספרגוס
רוטברוטב
6
שים את האספרגוס המבושל במעבד מזון או בבלנדר.
מרכיבים שתצטרך
אספרגוסאספרגוס
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
בלנדרבלנדר
7
מוסיפים חצי ממניות העוף ופירה עד חלקה. (אם אתה רוצה מרקם חלק עוד יותר אתה יכול לדחוף את פירה דרך מסננת רשת בסדר או טחנת מזון.)
מרכיבים שתצטרך
ציר עוףציר עוף
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
8
יוצקים את הרוטב לסיר קטן ומוסיפים את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
9
חום מעל חום נמוך מאוד עד החמאה נמסה, אבל לא נותנים לו לרתוח, או אפילו מבשלים. הרוטב צריך להיות חם, לא חם. אם הרוטב הוא עבה מדי אתה יכול להוסיף יותר ציר עוף.
מרכיבים שתצטרך
ציר עוףציר עוף
חמאהחמאה
רוטברוטב
10
מוסיפים מלח לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלחמלח
11
לצרוב את הצדפות בצד אחד: ללטף את הצדפות יבש עם מגבת נייר.
מרכיבים שתצטרך
צדפותצדפות
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
12
מחממים מחבת מוקפצת בחום גבוה.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
13
מוסיף שמן הבישול שלך, ולתת לו לחמם במשך 2 דקות. המחבת צריכה להיות חמה מאוד. אם הוא מתחיל לעשן, תזיזו את המחבת מהחום.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
14
שכב בצדפות במחבת, מופרדים היטב אחד מהשני. ייתכן שיהיה עליך לצרוב בקבוצות.
מרכיבים שתצטרך
צדפותצדפות
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
15
אם הצדפות שלך עבות יותר מ 1 אינץ', להפוך את החום עד בינוני גבוה. רוב צדפות הים הן על אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
צדפותצדפות
16
תן להם לצרוב מבלי לזוז לפחות 3-4 דקות.
17
לפקוח עין עליהם. אתה תראה קרום מתחיל להיווצר על הקצה החיצוני של הצדפה, ואת הבשר יתחיל להלבין כלפי מעלה. זמן טוב לבדוק את הצדפה הוא כאשר אתה רואה טבעת חום זהוב בקצה הצדפה.
מרכיבים שתצטרך
צדפותצדפות
קרוםקרום
בשרבשר
18
נסה להרים אותו עם מלקחיים, ואם זה בא בצורה נקייה, לבדוק את זה-אתה צריך לראות צרי זהב עמוק. אם לא, תן לו לסגת ולשמור צורב.
ציוד שתשתמש בו
מלקחייםמלקחיים
19
לצרוב את הצדפות בצד השני: כאשר הצדפות הם צרוב היטב בצד אחד, להפוך אותם ולצרוב על חום גבוה במשך 1 דקה (לתת או לקחת). ואז לכבות את החום.
מרכיבים שתצטרך
צדפותצדפות
20
החום שיורית ימשיך לבשל את הצדפות במשך כמה דקות.
מרכיבים שתצטרך
צדפותצדפות
21
תן לצדפות לבשל לפחות עוד דקה, או יותר אם אתה אוהב צדפות שלך עשוי היטב.
מרכיבים שתצטרך
צדפותצדפות
22
לשרת: כדי לשרת לשפוך קצת רוטב באמצע הצלחת, העליון עם הצדפות, הצד השחום יותר למעלה.
מרכיבים שתצטרך
צדפותצדפות
רוטברוטב
23
הגישו מיד.
24
מקשטים עם קצת פטרוזיליה קצוצה אם אתה רוצה, ואולי עם חתיכת לימון.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליהפטרוזיליה
לימוןלימון

יין מומלץ: שרדונה, Chenin Blanc, פינו נואר

שרדונה, שנין בלאן ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לצדפות. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. אתה יכול לנסות שרדונה Coutses Les Grandes Xavier Monnot Bourgogne. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 30 דולר לבקבוק.
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardoneon
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardoneon
שרדונה Les Grandes Coutures הוא משלוש חלקות הגובלות Meursault עם גפנים בגילאי 15 עד 51 שנים. קרקעות הם בעיקר argile (חימר), מביא משקל ומרקם זה Bourgogne Blanc.בציר 2015 מציג ניחוחות של מלון בשל, אגוזי לוז, פודינג לימון, ונוטים להיות רחב יותר ומרקם יותר מאשר יינות מכפרים שכנים. הזדקנות חביות עץ אלון צרפתי קטן משאיל הערות של טוסט ווניל.בורגונדי לבן, עם העושר שלה, מרקם, טעמים קלויים זוגות היטב עם דגים קלים רכיכה והוא יכול לאזן רטבים מבוססי שמנת. שרדונה בגיל אלון מאקלים חם מעניק את עצמו היטב לדגים בגריל, עמילנים, חמאה ואגוזים קלויים.