קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות7
מגזין

צדפות צרובות מחבת עם מיונז כוסברה-סלרי

צדפות צרובות מחבת עם מיונז כוסברה-סלרי
צדפות צרובות מחבת עם מיונז כוסברה-סלרי הוא חלב חינם ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 92 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. אם יש לכם פלפל, פלחי ליים, מיונז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו צדפות עטוף בייקון w / כוסברה מתובלת-מיונז, צדפות ים צרובות עם פירה אפונה Gingered וגרמולטה כוסברה, ו צדפות ים צרובות ברוטב לימון ובזיליקום, מנטה וסלט כוסברה (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב הראשון 5 מרכיבים.
2
מחממים את השמן במחבת nonstick גדולה מצופה ספריי בישול על חום בינוני גבוה. תחפור את הצדפות בפירורי לחם.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים צדפות למחבת ומבשלים 4 דקות. הפעל צדפות, ומבשלים 3 דקות או עד הסוף.
מרכיבים שתצטרך
4
מגישים עם תערובת מיונז פלחי לימון.
מרכיבים שתצטרך

יין מומלץ: שרדונה, Chenin Blanc, פינו נואר

שרדונה, שנין בלאן ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לצדפות. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Lapis לונה שרדונה. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.
לאפיס לונה שרדונה
לאפיס לונה שרדונה
גרידה כתומה, אננס בשל, טוסט ווניל על האף. גוף מלא, טרי ותוסס, עם אפרסק לבן שופע וטעמי תפוחים בשלים המובילים לגימור מתובל בחמאה.