צדפות צרובות עם עגבניות Beurre Blanc
חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 28 גרם של שומן, וסך הכל 278 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 6 . אם יש לך מלח, מים, שאלוט, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. 3 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 25 שעות. מתכונים דומים: צדפות צרובות מחבת עם עגבנייה ושוקולד לבן Beurre Blanc, צדפות צרובות עם שום Beurre Blanc, ו צדפות צרובות עם שום Beurre Blanc.
הוראות
משרים עגבניות במים חמים עד לריכוך, 20 עד 25 דקות.
לנקז ולטפוח יבש, ואז לטחון. מערבבים יחד עגבניות, חמאה, ומלח, ולאחר מכן ליצור יומן 8 אינץ ' על גיליון של ניילון לעטוף וצינה, עטוף בניילון נצמד, עד המשרד, על 1 שעה.
חותכים חמאת עגבניות ל -12 חתיכות שוות.
לבשל שאלוט ב 1 חתיכת חמאת עגבניות (לשמור על שאר החמאה מקורר) בסיר כבד קטן על חום נמוך בינוני, ערבוב, עד מתרכך, על 3 דקות.
מוסיפים יין ומרתיחים עד הנוזל מצטמצם כ 1/3 כוס, כ 10 דקות.
להפחית את החום נמוך, להקציף הנותרים חמאת עגבניות קר 1 חתיכת בכל פעם, הוספת כל חתיכה לפני הקודם יש נמס לחלוטין והרמה מחום מדי פעם כדי תערובת מגניב (רוטב לא צריך לקבל חם מספיק כדי להפריד).
מקציפים במים ומיץ לימון, ואז מתבלים במלח ופלפל.
להעביר beurre blanc לקערה ולשמור חם, מכוסה, בקערה גדולה יותר של מים חמים.
צדפות פט יבש מתבלים עם מלח ופלפל.
חום 1 כפית שמן במחבת nonstick 12 אינץ ' על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, ואז לצרוב 6 עד 8 צדפות, הופך פעם אחת, עד חום זהוב ופשוט מבושל דרך, 2 עד 4 דקות בסך הכל.
להעביר מגש כמו מבושל ולשמור חם, מכוסה באופן רופף בנייר כסף. צורב צדפות שנותרו באותו אופן, מוחק מחבת והוספת על 1 כפית שמן בין קבוצות.
כף 3 כפות beurre blanc על כל אחד 6 צלחות, ואז למעלה עם צדפות.
יין מומלץ: שרדונה, Chenin Blanc, פינו נואר
צדפות בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, שנין בלאן, ופינו נואר. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. אתה יכול לנסות שרדונה Trentadue La Storia. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -20 דולר לבקבוק.
טרנטדיו שרדונה סטוריה
שרדונה 2014, חוף סונומה, אופייני למגוון עם ניחוחות של תפוחים, אפרסקים לבנים והדרים. עם זמן רב יותר בניחוחות זכוכית מגוונת של אגוז מוסקט, טוסט קל וניל באים לשחק יחד עם הצעה של אננס ולימונים מאייר בשלים. הפה מרגיש פריך ומאופק עם מינרליות ברורה וטוהר של פירות. עשיר, אלגנטי ומאוזן להפליא.