קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

צדפות צרובות עם פנקטה וכרוב ניצנים

צדפות צרובות עם פנקטה וכרוב ניצנים
ואינו מכיל גלוטן, מתכון ראשוני מגיש 4 . מנה אחת מכילה 238 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 21 גרם שומן. אם יש לכם צדפות, חומץ יין אורז, שאלוט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. מתכונים דומים: צדפות צרובות על כרוב ניצנים מגולחים ופנצ'טה פריכה, צדפות צרובות עם כרוב ניצנים ובייקון, ו צדפות צרובות עם כרוב ניצנים קלויים ויניגרט אגוזים.

הוראות

1
חום 1 כף שמן במחבת 12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנהסלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
2
להוסיף pancetta ומבשל, ערבוב, עד רוב השומן הוא שניתנו וזה מתחיל פריך, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
3
מוסיפים בצלצלים וכרוב ניצנים, מתבלים במלח ופלפל, ומבשלים, ערבוב, עד השחמה, כשש דקות. מערבבים בחומץ, מגרד את כל חתיכות חומות, ולאחר מכן להעביר צלחת ולהניח בצד. לחסל מחבת עם מגבת נייר.
מרכיבים שתצטרך
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנהסלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
4
ללטף את הצדפות יבש מתבלים בנדיבות עם מלח ופלפל. להחזיר מחבת לחום בינוני גבוה ולהוסיף חמאה.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
(65 עוגיות)(65 עוגיות)
ציוד שתשתמש בו
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנהסלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
5
חום עד תת-קבוצות קצף, ולאחר מכן להוסיף את הצדפות ולאפשר לבשל מבלי לזוז עד חום זהוב בצד הראשון, 2 עד 3 דקות. הפוך, להחזיר את תערובת כרוב ניצנים כדי להתחמם דרך ולהמשיך לבשל עד צדפות בקושי מבושלים דרך, כ 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
6
מגישים באופן מיידי.

יין מומלץ: שרדונה, Chenin Blanc, פינו נואר

צדפות עובדות ממש טוב עם שרדונה, שנין בלאן, ופינו נואר. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. Chateau Ste. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה
שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה
"שרדונה בארות ההודית שלנו מספק אופי פירות טרופיים מושך האופייני לאתרים חמים כמו מדרון Wahluke. אני אוהב את טעמי האננס והחמאה הבשלים של שרדונה ומרקם עשיר וקטיפתי. נסה את זה עם צדפות, סקמפי או פסטה עם רטבים עשירים."בוב ברטו