קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות4
מגזין

צדפות קרמיות פריזאיות

צדפות קרמיות פריזאיות
צריך מנה עיקרית פסקטריאנית? צדפות מוקרמות פריזאיות יכולות להיות מתכון מדהים לנסות. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 371 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 24 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך גבינה שוויצרית, מלח, שאבלי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים spoonacular ציון של 27%. מתכונים דומים: ניוקי פריזיין, ניוקי פריזיין, ו ניוקי פריזיין.

הוראות

1
להביא הראשון 3 מרכיבים לרתיחה בסיר גדול על חום בינוני. להפחית את החום, ולהוסיף צדפות; מבשלים 1 דקה או עד צדפות אטומות מעט המשרד. זן תערובת צדפה, הזמנת נוזל; להגדיר צדפים ובצל בצד. החזר נוזל לסיר. מביאים לרתיחה; לבשל, חשוף, 15 דקות או עד הנוזל מצטמצם 1 כוס.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
ממיסים 1/4 כוס חמאה בסיר קטן, כבד על חום בינוני; מוסיפים קמח. לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן עם מקציף תיל. בהדרגה להוסיף נוזל מופחת שמנת, ערבוב כל הזמן. לבשל, ערבוב כל הזמן, 2 דקות נוספות או עד מעובה תוסס. בהדרגה מערבבים על רבע מהתערובת החמה לחלמונים מוכים; מוסיפים לתערובת החמה הנותרת, תוך ערבוב מתמיד. מבשלים דקה נוספת או עד מעובה.
מרכיבים שתצטרך
אינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון
זנים של פטריותזנים של פטריות
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
הסר מהחום.
4
מוסיפים מיץ לימון, מלח ופלפל לבן; מערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
5
מערבבים תערובת צדפות ורוטב 1 כוס; מערבבים היטב. תערובת scallop כף באופן שווה לתוך 6 מנות גרטין בודדים משומנים קלות. כף הנותרים 1 כוס רוטב באופן שווה על תערובת צדפות.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
6
מפזרים באופן שווה עם גבינה. נקודות צמרות באופן שווה עם הנותרים 1 כף חמאה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
7
אופים ב 375 במשך 15 דקות או עד מבעבע.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן

יין מומלץ: שרדונה, Chenin Blanc, פינו נואר

שרדונה, שנין בלאן ופינוט נואר הם בחירה מצוינת לצדפות. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. שרדונה אחוזת רושיולי עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 42 דולר לבקבוק.
שרדונה אחוזת רושיולי
שרדונה אחוזת רושיולי
יין זה הוא דוגמה מצוינת למאפיינים הייחודיים של רכוש רושיולי ועמק הנהר הרוסי. ניחוחות של תפוח בשל, פירות טרופיים, אגוזי לוז ומגע של תבלין משתלבים עם טעמי התפוח העשירים וחומציות חדה.