צהוב פלפל צ'יפוטלה עוף
עוף צ'יפוטלה צהוב יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 441 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 26 גרם של שומן למנה. אם יש לך סוכר, בצל, ירכיים עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. נסו סלט עוף צלוי עם פלפל צהוב ופרוסות לימון, בס מפוספס פראי מאודה עם פלפל צהוב Romesco, פלפל אדום-תבלין שחור ופטרוזיליה-שמן שום, ו המרכיב הסודי (צ'יפוטלה): פלפל כפול אדום חם צ' יפוטלה סלט (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת nonstick מצופה ספריי בישול על חום בינוני גבוה.
מוסיפים עוף ומבשלים 5 דקות; מסתובבים ומבשלים 3 דקות.
מוסיפים פלפל, בצל ושום למחבת; ירקות מעילים עם ספריי בישול. תערובת ירקות מטוגנים 2 דקות או עד רך.
מוסיפים עגבניות, צ 'ילי צ' יפוטלה, ואת 2 המרכיבים הבאים; מביאים לרתיחה. להחזיר עוף למחבת; לכסות, להפחית את החום בינוני נמוך, ומבשלים 25 דקות או עד העוף נעשה.
לבשל תערובת עגבניות מעל חום בינוני - גבוה 1 דקה או עד עבה מעט, ערבוב כל הזמן.
הסר מחבת מחום; מערבבים במיץ ליים.
מגישים תערובת עגבניות על פני עוף.