צולה יורקשייר עוף
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל צולה יורקשייר עוף. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 44 גרם חלבון 47 גרם של שומן, וסך הכל 802 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם פלפל, פודינג יורקשייר, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפודינג סויה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות פודינג כקינוח. . מתכונים דומים: פודינג יורקשייר, פודינג יורקשייר, ו פודינג יורקשייר.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
לנער 1/2 כוס קמח, 1 כפית מלח, פלפל, ו 2 כפיות פטרוזיליה בשקית פלסטיק גדולה.
מוסיף את העוף, ולזרוק למעיל בכל רחבי עם תערובת הקמח.
הסר את העוף, ולנער כדי להסיר את הקמח העודף.
מקום, צד השד למעלה, לתוך מחבת קלייה קטנה, lidded כי הוא מעט גדול יותר מאשר העוף.
לטפטף את השמן באופן שווה על פני העוף, המאפשר עודף כדי מעיל התחתון של המחבת צלייה.
מכסים, ואופים בתנור שחומם מראש במשך 1 שעה.
לאחר העוף צלוי במשך 1 שעה, להכין את הבלילה פודינג יורקשייר על ידי לטאטא יחד את הביצים, חלב, ו 1 כף פטרוזיליה עד מעורבב.
להוסיף 1 כוס קמח, אבקת אפייה, ו 1 כפית מלח; לטאטא עד הבלילה חלקה נוצרה.
הסר את מחבת הקלייה מהתנור והנח על תבנית אפייה.
יוצקים את הבלילה פודינג יורקשייר באופן שווה על החלק העליון של העוף, המאפשר עודף לרוץ לתוך שמן בתחתית המחבת.
חזור לתנור ואפה עד שפודינג יורקשייר יהיה נפוח וחום זהוב, והעוף כבר לא יהיה ורוד על העצם והמיצים יהיו נקיים, בין 20 ל-30 דקות. מדחום שנקרא מיידית מוכנס לחלק העבה ביותר של הירך, ליד העצם צריך לקרוא 180 מעלות F (82 מעלות C).