קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות20
מגזין

צולה יורקשייר עוף

צולה יורקשייר עוף
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל צולה יורקשייר עוף. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 44 גרם חלבון 47 גרם של שומן, וסך הכל 802 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם פלפל, פודינג יורקשייר, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפודינג סויה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות פודינג כקינוח. . מתכונים דומים: פודינג יורקשייר, פודינג יורקשייר, ו פודינג יורקשייר.

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
לנער 1/2 כוס קמח, 1 כפית מלח, פלפל, ו 2 כפיות פטרוזיליה בשקית פלסטיק גדולה.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליהפטרוזיליה
פלפלפלפל
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
שקיות Ziplocשקיות Ziploc
3
מוסיף את העוף, ולזרוק למעיל בכל רחבי עם תערובת הקמח.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
4
הסר את העוף, ולנער כדי להסיר את הקמח העודף.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
5
מקום, צד השד למעלה, לתוך מחבת קלייה קטנה, lidded כי הוא מעט גדול יותר מאשר העוף.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
6
לטפטף את השמן באופן שווה על פני העוף, המאפשר עודף כדי מעיל התחתון של המחבת צלייה.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
7
מכסים, ואופים בתנור שחומם מראש במשך 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
לאחר העוף צלוי במשך 1 שעה, להכין את הבלילה פודינג יורקשייר על ידי לטאטא יחד את הביצים, חלב, ו 1 כף פטרוזיליה עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
פטרוזיליהפטרוזיליה
ביצהביצה
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
9
להוסיף 1 כוס קמח, אבקת אפייה, ו 1 כפית מלח; לטאטא עד הבלילה חלקה נוצרה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
10
הסר את מחבת הקלייה מהתנור והנח על תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מחבת צלייהמחבת צלייה
תנורתנור
11
יוצקים את הבלילה פודינג יורקשייר באופן שווה על החלק העליון של העוף, המאפשר עודף לרוץ לתוך שמן בתחתית המחבת.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
12
חזור לתנור ואפה עד שפודינג יורקשייר יהיה נפוח וחום זהוב, והעוף כבר לא יהיה ורוד על העצם והמיצים יהיו נקיים, בין 20 ל-30 דקות. מדחום שנקרא מיידית מוכנס לחלק העבה ביותר של הירך, ליד העצם צריך לקרוא 180 מעלות F (82 מעלות C).
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
עצםעצם
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
תנורתנור