אטריות ארומטיות עם רוטב בוטנים ליים
אטריות ארומטיות עם רוטב בוטנים ליים נטול גלוטן, וטבעוני מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה עד 13 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 274 קלוריות. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם בוטנים, חומץ אורז, רוטב סויה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: אטריות עם ויניגרט ליים בוטנים (וביקור בעמק המוות), אטריות עוף בוטנים תאילנדי עם תירס חרוך + אבטיח ליים, ו שרימפס בגריל עם אטריות תאילנדיות ורוטב ליים.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מבשלים את הפסטה בסיר גדול של מים על פי ההוראות על החבילה.
מסננים ושוטפים במים קרים. בעוד הפסטה מבשלת לשים את הברוקולי בסל קיטור על סיר גדול של מים רותחים ולאדות אותו במשך 3 דקות.
מוסיפים את אפונה שלג ואפונה הצמד סוכר וקיטור במשך 2 דקות יותר.
טוסט הבוטנים במחבת יבשה על חום בינוני עד שהם הופכים ריחני, על 3 דקות. שים אותם בצד כדי להתקרר. הפוך את הרוטב על ידי טיהור חמאת בוטנים, רוטב סויה, מים, חומץ, מיץ ליים, בצל ירוק, זנגביל, סוכר ופלפל אדום פתיתים במעבד מזון או בלנדר עד חלקה.
ממש לפני ההגשה, לזרוק את הפסטה עם 3/4 כוס של רוטב בוטנים. מחלקים ל 6 קערות הגשה ומעל כל מנה עם הירקות.
לטפטף את הרוטב שנותר על הירקות. קוצצים גס את הבוטנים, מפזרים אותם על גבי ומגישים.