עוף באפלו חם, כריך בייקון וגבינה
גשו לסופר וקנו קותלי חזיר, רוטב כנפיים, שמנת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . מתכונים דומים: כריך גבינה בגריל של מרי עם עוף באפלו חריף, פלפל ג'ק וגבינה כחולה, עוף באפלו וכריך גבינה בגריל, ו עוף באפלו טוסט גבינה.
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C).
מניחים את הבייקון במחבת גדולה ועמוקה; מבשלים מעל חום בינוני-גבוה, הופך מדי פעם, עד להשחמה שווה.
מסננים את פרוסות הבייקון על צלחת מרופדת בנייר מגבת.
מערבבים את המיונז, שמנת חמוצה, ורוטב חם בקערה קטנה.
מורחים את שני חצאי הלחם בתערובת המיונז.
מניחים עוף על החצי התחתון של הלחם; בייקון שכבה וגבינה על גבי עוף. מקפלים את החצי העליון של הלחם על החלק התחתון, לעטוף בנייר כסף.
אופים במשך 20 עד 25 דקות.
מוסיפים שכבה של פרוסות פלפל אדום על גבי בייקון וגבינה, אם תרצה בכך.