ציפוי סוכר חום עם רוטב בורבון
עוף בזיגוג סוכר חום עם רוטב בורבון הוא חלב חינם מנה עיקרית. מנה זו מכילה סביב 44 גרם חלבון 39 גרם של שומן, וסך הכל 587 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 41 דקות. גשו לסופר וקנו פלפל, בורבון, עמילן תפוחי אדמה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. נסו סוכר חום-חזיר מזוגג בורבון, תרנגול הודו מגואל בסוכר חום עם תפוחים-רוטב בורבון, ו Poundcake סוכר חום מזוגג בורבון (מתכונים דומים).
הוראות
להסיר ולהשליך את הקרביים והצוואר מן capon. לקצץ עודף שומן. החל בחלל הצוואר, לשחרר את העור מן השד ומקלות תיפוף על ידי הוספת אצבעות, בעדינות דוחף בין העור לבשר.
מערבבים סוכר, 2 כפיות חרדל, ו 1/2 כפית מלח; לשפשף תערובת סוכר תחת עור משוחרר מעל השד ומקלות תיפוף. לקשור את הקצוות של הרגליים יחד עם חוט. להרים את קצות הכנפיים למעלה ושוב בחזרה; טאק תחת capon.
מניחים קפון, השד בצד למעלה, על המדף של מחבת ברוילר מצופה ספריי בישול.
יוצקים 1 כוס מים לתחתית המחבת; מתלה מקום במחבת.
אופים ב 425 במשך 30 דקות.
כובע בסט עם מרק 1 כוס; רופף לכסות capon עם לסכל. הפחת את טמפרטורת התנור ל-350 (אל תסיר את הקפון מהתנור).
אופים ב 350 במשך 30 דקות. לחשוף ולהוסיף מרק שנותר.
אופים 20 דקות נוספות או עד מדחום מוכנס בחלק בשרי של רשם הירך 16
הסר מהתנור; תן לעמוד במשך 20 דקות. זרוק את העור לפני ההגשה.
מניחים שקית פלסטיק zip-top בתוך אמצעי זכוכית 2 כוס.
יוצקים טיפות מחבת לתוך שקית.
בואו לעמוד 2 דקות (שומן יעלה לפסגה). לאטום את התיק, בזהירות לחתוך את 1 בפינה התחתונה של התיק.
מסננים טפטוף לתוך כוס מדידה, לעצור לפני שכבת השומן מגיע פתיחה; להשליך שומן.
יוצקים טפטוף לתוך סיר קטן; מערבבים בצלצלים. מביאים לרתיחה; להפחית את החום, ומבשלים במשך 2 דקות.
להוסיף 1 1 1/2 כפיות חרדל ויסקי, ערבוב עם מקצף; מבשלים 1 דקה.
מערבבים עמילן תפוחי אדמה ו 1 כף מים בקערה קטנה, ערבוב עם מקציף; מערבבים תערובת עמילן לתוך תערובת בורבון. מבשלים במשך 1 דקה או עד מעובה.
הסר מהחום; מערבבים הנותרים 1/4 כפית מלח, פטרוזיליה, ופלפל.