ציפור אהבה-עוף במאפה
הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. גשו לסופר וקנו גבינת פונטינה, ביצה, מלח ופלפל, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו ציפור אהבה-עוף במאפה, אהבה של אהבה ציפורים + בגידה, ו Seitan של אהבה עם לבבות בצק עלים (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
מתבלים את העוף במלח, פלפל ורוזמרין.
חותכים כל חתיכת עוף לשניים על פני השד נותן לך 8 מנות שוות.
מחממים את השמן במחבת לא דביקה מעל חום בינוני גבוה. מעט חום העוף משני הצדדים, 5 דקות בסך הכל.
קו גיליון אפייה עם נייר קלף.
מניחים חתיכת גבינה על כל כיכר מאפה העליון עם כפיות של שימורי תאנה ואת חתיכות עוף. צבטו ואטמו את הבצק מעל הבשר והגבינה, אטמו אותו בשטיפת ביצים, הפכו את חבילות המאפה וצחצחו את הצמרות בשטיפת ביצים שנותרה.
אופים 12 to15 דקות, עד הזהב.
עבור מנות עיקריות, פשוט להשאיר חזה עוף שלם לחתוך את הבצק לרבעים. לקצץ בצק עודף ולהשתמש בו כדי לקשט את הבצק עם outs לחתוך קטן כגון צורות לב.