ציר עוף חום
ציר עוף חום הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 59 קלוריות. גשו לסופר וקנו גזרים, שמן זית, טימין ועוד מספר מצרכים לעשות היום. . זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו -30 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים spoonacular ציון של 25%. מתכונים דומים: ציר עוף חום, ציר עוף חום, ו ציר עוף חום.
הוראות
מחממים את התנור ל 450 מעלות F (220 מעלות C). מסדרים את עצמות העוף על תבנית אפייה. צולים במשך כ 45 דקות בתנור שחומם מראש, או עד להשחמה היטב.
מחממים את שמן הזית בסיר מעל חום בינוני.
מוסיפים את הבצל, הסלרי והגזר; מבשלים ומערבבים עד להשחמה. אם הם צורבים, רק להוסיף קצת מים לגרד את כל החתיכות.
מוסיפים את עצמות העוף הקלוי לסיר, וממלאים במספיק מים כדי לכסות את העצמות ב-2 אינץ'. מביאים לרתיחה, ומוסיפים את השום, קורנית, פטרוזיליה, בזיליקום, מלח ופלפל. להפחית את החום נמוך, ומבשלים שנחשפו במשך 2 שעות.
הוסף עוד מים במידת הצורך.
מסננים את כל המוצקים מן המרק, לנקז את השומן, להכניס למקרר. אתה יכול גם להסיר את השומן לאחר שהוא התקרר. המניה תהיה עבה. השתמש בכוח מלא עבור מרקים וקברים, או לדלל עם מים עבור טעם מתון יותר. אני אוהב להשתמש בשקיות מקפיא לאחסון ארוך יותר.