ציר עוף חום
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל ציר עוף חום. מנה אחת מכילה 427 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 29 גרם שומן. מתאים ל-10 מנות. אם יש לך עלי דפנה, גבעולי שומר, גזר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 52%. מתכונים דומים: ציר עוף חום, ציר עוף חום, ו ציר עוף חום.
הוראות
מסדרים את 4 המרכיבים הראשונים בתחתית של מחבת מטאטא או צלייה, ומעל עם חתיכות עוף.
אופים ב 400 במשך 1 1/2 שעות, הפיכת העוף פעם אחת בכל 30 דקות (עוף וירקות צריכים להיות חומים מאוד).
מניחים את גרגרי הפלפל, פטרוזיליה, טימין, ועלי המפרץ בקומקום 8 ליטר.
הסר ירקות ועוף מחבת broiler, ומקום ב stockpot. בזהירות להשליך את טפטוף מן מחבת broiler, משאיר חתיכות השחמה.
Place broiler pan on stovetop; הוסף 4 כוסות מים. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. להפחית את החום; מבשלים 10 דקות, גירוד התחתון כדי לשחרר את חתיכות השחמה.
יוצקים תוכן של מחבת broiler לתוך stockpot.
מוסיפים 12 כוסות מים שנותרו, ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. להפחית את החום, ומבשלים 1 1/2 שעות.
מסננים מלאי דרך מסננת בסדר לתוך קערה גדולה. שמור עוף לשימוש אחר; להשליך מוצקים הנותרים. מלאי כיסוי וצינה במשך 8 שעות. רזה מוצק שומן מפני השטח של מרק, ולהשליך.