צלוי מאי מאי עם פלפל צהוב-כוסברה פסטו נטול גלוטן, ו pescatarian ומספק כ 4 מנות. במנה עיקרית זו יש 525 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 38 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך אבקת אנצ'ו צ' ילה, אבקת arbol דה צ'ילה, מלח כשר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 21 דקות. עם כפית מתכונים דומים: מחי מהי בגריל עם פלפל אדום וכוסברה, ארוחת ערב: מהי מאי עם כוסברה פסטו, ו צ'יפוטלה מאהי בוריטו קערות עם אורז קוקוס כוסברה ליים + רוטב תות חריף-מנגו סלסה.
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מערבבים את כל החומרים לשפשף בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מניחים פלפלים, שום, צנוברים, כוסברה וגבינה במעבד מזון ולעבד עד בשילוב. עם המנוע פועל, להוסיף את השמן ואת התהליך עד emulsified ומתבלים עם מלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
שום גויה®
דַק-
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
4
גריל חום גבוה.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
5
מברשת כל פילה משני הצדדים עם שמן. לשפשף 1 צד של כל פילה עם 1 כף של לשפשף ברביקיו ומניחים על הצד לשפשף גריל למטה ומבשלים עד חרוך מעט קרום נוצר, על 2 עד 3 דקות. הפוך את הדג על הגריל במשך 3 עד 4 דקות יותר או עד מבושל עד doneness בינוני. למעלה כל פילה עם כמה כפות של פסטו ומקשטים עם עלי כוסברה.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו האורגני Ziobaffan עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.