צלוי צלוי בשר עם תפוחי אדמה, גזר, ופינוט נואר יוס
צלוי בשר בקר מצופה בעשב עם תפוחי אדמה, גזר, ופינוט נואר Jus נטול גלוטן, ומספק כ 10 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 256 קלוריות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם תפוחי אדמה יוקון זהב, שמן זית, רוזמריןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. , שהוא מוצק. נסו צלוי צלוי בשר עם תפוחי אדמה, גזר, ופינוט נואר יוס, דיז'ון-רוזמרין Crusted בשר בקר צלוי עם פינו נואר Au jus, ו בשר חזיר צלוי עם תאנים, שום, פינו נואר (מתכונים דומים).
הוראות
צלי יבש ומניח, צד שמן למעלה, על מתלה במחבת צלייה.
ריסוק גס פלפלים במרגמה ועלי או מגבת מטבח מקופלת (לא בד טרי) עם סיבית בשר או תחתית של מחבת כבדה. מערבבים יחד פלפל, 3 כפות מלח כשר, טימין, ורוזמרין בקערה קטנה.
לשפשף צלוי בכל רחבי עם שמן, ואז מעיל אותו בכל רחבי עם תערובת פלפל, הקשה על מנת לעזור לו לדבוק.
בואו מעמד צלי מצופה בטמפרטורת החדר 1 שעה.
מחממים תנור ל 232° עם מתלה בשליש התחתון. צלי בקר צלוי 20 דקות.
הפחת את טמפרטורת התנור ל-350 ° F וצלה עד למד חום הנקרא מיידית שהוכנס למרכז הבשר (אל תיגע בעצם) רושם 43°, 1 1/2 עד 2 שעות נוספות.
להעביר מגש (לשמור על שומן ומיצי פאן במחבת צלייה) ולתת לעמוד, חשוף, 40 דקות (הטמפרטורה של בשר יעלה על 54° עבור בינוני נדיר).
בעוד עומד צלוי, לשים מתלה תנור שני במיקום השלישי העליון ולהגדיל את טמפרטורת התנור ל 450°f. קו 1 מחבת גיליון עם נייר קלף.
מסננים מיצי מחבת צלייה דרך מסננת לתוך כוס מדידה (מחבת צלייה ריזרב).
מסננים תפוחי אדמה היטב וזורקים בקערה גדולה עם 3 כפות שומן בקר מומס מחבת צלייה ו 1 כפית מלח כשר, ולאחר מכן פרושים על מחבת גיליון מצופה קלף. לזרוק גזר באותה קערה עם עוד 3 כפות שומן בשר מן המחבת 1 כפית מלח כשר, ואז להפיץ על מחבת גיליון אחרים rimmed. ירקות צלויים בשליש העליון והתחתון של התנור, ערבוב מדי פעם ולהחליף מיקום של מחבתות באמצע צלייה, עד הזהב, 25 עד 30 דקות לגזר ו 30 עד 35 דקות לתפוחי אדמה.
לרפרף ולהשליך כל שומן שנותר ממיצי פאן. הגדר מחבת מעל 2 מבערים.
הוסף 1 כוס יין ו מחבת deglaze על ידי הרתיחה אותו מעל חום גבוה, גירוד חתיכות חומות, 1 דקה.
יוצקים לתוך מיצי פאן בכוס.
מבשלים שאלוט ב 1 כף חמאה עם הנותרים 1/4 כפית מלח כשר בסיר כבד 3-4 ליטר מעל חום בינוני, ערבוב, עד הזהב, 4-5 דקות.
מוסיפים את תערובת היין בכוס, יחד עם היין שנותר בבקבוק, ומרתיחים על חום גבוה עד שהתערובת מצטמצמת ל-3/4 כוס, כ -10 דקות.
מוסיפים מרק וממשיכים להרתיח מעל חום גבוה עד התערובת מצטמצמת 1 1/2 כוסות. מסננים תערובת דרך מסננת לתוך סיר אחר להקציף הנותרים 3 כפות חמאה (לחתוך לחתיכות) עד incorporated. רוטב העונה עם מלח ופלפל.
כדי לגלף צלי, להחליק סכין גילוף לאורך בתוך צלעות להפריד בשר מעצמות, ולאחר מכן לחתוך צלעות לעצמות בודדות. חותכים בשר ומגישים עם ירקות ו jus.