צלוי צלעות חזיר עם פיסטוק ופיסטוק מלית
בשר חזיר צלוי עם תאנה ומילוי פיסטוק עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 962 קלוריות, 93 גרם חלבון ו 50 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. אם יש לכם גבעולי רוזמרין, פיסטוק ופיסטוק מלית, צלעות חזיר במרכז לחתוך, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת זנגביל דבש כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: בשר צלוי של חזיר עם תפוח ומילוי חזיר ורוטב סיידר, חזיר צלוי עם מילוי בצל, ו חזיר צלוי עם מילוי בצל.
הוראות
מערבבים תחילה 6 מרכיבים ו 4 כוסות מים בסיר גדול על חום בינוני עד מלח וסוכר להתמוסס.
הסר מהחום ולהוסיף הנותרים 2 כוסות מים קרים. מלח קר לטמפרטורת החדר.
מניחים 1 צלוי צלע חזיר בכל אחד 2 שקיות פלסטיק resealable גדול. מחלקים מלח ותיבול שווה בין שקיות. צ ' יל 12 עד 16 שעות.
הסר חזיר ממי מלח. לשטוף; לטפוח יבש עם מגבות נייר.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 1 שעה.
חום כבד מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מניחים 1 צלי חזיר, צד שומן למטה, במחבת ומבשלים עד חום, על 5 דקות.
להעביר צלי לתבנית אפייה, צד שומן למעלה. חזור עם צלי חזיר שני. לארגן צלי עם מפגש צלעות במרכז הסדין.
צלוי עד מדחום מוכנס למרכז של רושמי חזיר 63°, על 1 1/2 שעות.
מגישים עם מילוי פיג ופיסטוק.