צלוי צלעות יום ראשון
אם יש לכם פלפל, חרדל, מלח כשר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 שעות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. עם כפית ציון של 11% המנה הזאת די גרועה. נסו צלי קדירה ביום ראשון, צלי קדירה ביום ראשון, ו צלוי צלעות יום ראשון (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים מתלה תנור בשליש התחתון של התנור ומחממים תנור ל 450 ° F.
שים בשר בקר, צד שומן למעלה, במחבת קלייה קטנה ומפזרים בכל רחבי עם מלח ופלפל. מערבבים יחד קמח וחרדל יבש, ולאחר מכן לטפוח על גבי הצדדים של צלי כדי ליצור ציפוי עבה.
רוסטביף 20 דקות. להפחית את טמפרטורת התנור ל 177° וצלי עד מדחום מוכנס למרכז של אוגרי בשר115, על 1 1/4 שעות יותר.
להעביר בשר בקר ללוח חיתוך ולתת לעמוד, חשוף, 25 דקות. בשר יגיע בסופו של דבר 52° (בינוני-נדיר).