צלחת ירקות איטלקית חמה
צלחת ירקות איטלקית חמה יכולה להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מתכון זה מכין 12 מנות עם 348 קלוריות, 11 גרם חלבון, ו 20 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 16% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. אם יש לכם מלח, גזר, פלפל וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה ו 45 דקות. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. עם כפית ציון 40%, המנה הזו מוצקה. נסו צלחת איטלקית חמה, דג איטלקי אחד, ו תוספת חצילים איטלקית מוקפצת עבור מתכונים דומים.
הוראות
לקרום, שלבו קמח ומלח בקערה.
חותכים בחמאה עד שהתערובת דומה לארוחה גסה.
מוסיפים מי קרח; מערבבים עד שהבצק יוצר כדור. מחלקים בצק לשניים.
מרדדים חתיכה אחת ל -13 אינץ'. איקס 9-ב. מלבן; מקום בתוך 13 אינץ'. איקס 9-ב. תבנית אפייה. חזור על הפעולה עם חתיכת הבצק שנותרה; מניחים בצד.
למילוי, במחבת גדולה, מבשלים את הבקר, הבצל, המלח והפלפל על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד; מסננים. מערבבים פנימה את המרק, תערובת רוטב הספגטי, הגזר והשעועית הירוקה. כף לקרום.
מפזרים גבינה. מכסים בבצק שנותר.
אופים בחום של 350 ניתנים להזזה למשך 80-90 דקות או עד שהם מבעבעים וזהובים.